Görüş Bildir
Haberler
EDHO Yeni Sezon Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

EDHO Yeni Sezon Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı sorusu dizinin hayranları tarafından gündeme geldi. Nefes kesen sezon finali ile tatile giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Heyecanlı biten sezon finalinde İlyas ailenin yeni reis olmuştu. Yeni sezonda Çakırbeyli ailesini nelerin beklediği ise EHDO yeni bölümlerinde belli olacak. Gözler şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanında. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak, bu akşam var mı? İşte, EDHO yeni sezon tarihi hakkında bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri yeni bölüm fragmanını beklemeye başladılar. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin sezon finalinde Hızır Reis ailenin yeni reisinin İlyas olacağını söylemişti. Heyecanla biten sezon finalinin ardından gözler yeni sezona çevrildi. ATV ekranlarında her hafta salı akşamları yayınlanan EDHO’nun yeni bölümü bu hafta ATV yayın akışında yer almıyor. 28 Eylül’de saat 20:00’de Baba Parası filmi televizyonda ilk kez ekrana gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ve yeni sezon tarihi belli olmadı. Dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımda 7. Sezonun yakında başlayacağı duyuruldu. Geçtiğimiz yıl dizinin yeni bölümleri ekim ayında yayınlanmaya başlanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın