Görüş Bildir
Haberler
EDHO Dizisinde Kriz: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Kriz! ATV Davaya Hazırlanıyor!

EDHO Dizisinde Kriz: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Kriz! ATV Davaya Hazırlanıyor!

Uzun yıllardır ATV ekranalrında sevenleri ile buluşan kanalın fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, Blu TV’yle anlaştı. Fakat yaşanan son gelişmelerin ardından Blu TV yaptığı anlaşmadan çekildi. İşte detaylar....

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV kanalında 6. sezonu ile ekranlara gelen EDHO'da krizler sona ermiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibiyle Atv arasında yaşanan gerginlik daha da karmaşık bir hal aldı. Taraflar arasında geçen sezon sözleşmelere yönelik krizi yaşanmış. Bu süreçte Atv diziyi herhangi bir açıklama yapmadan yayından kaldırmıştı.

BLU TV ile Anlaşmışlardı!

BLU TV ile Anlaşmışlardı!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni yapımcısı BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener bir süre bekledikten sonra dizi için Blu TV ile anlaştı. Dizinin yayınlanmayan 200. bölümünü son  haliyle “Son Efsane” adında sinema filmine dönüştüren EDHO ekibi, şubat ayında Yeraltı adında başrolünde Ozan Akbaba’nın olacağı dizi projesi için hazırlıklara başlamıştı.

BVB Yapım'a Dava Açıyor!

BVB Yapım'a Dava Açıyor!

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Atv, BVB Yapım’a 165 milyonluk dava açacağını duyurdu. Blu TV ise BVB Yapım ile yaptığı sözleşmeden çekildi. BluTV, oluşan kaos nedeniyle Eşkıya ekibinin başka bir iş yapma önerisini  kabul etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın