Görüş Bildir
Haberler
Ebru Şallı Güzellik Sırları

Ebru Şallı Güzellik Sırları

Diyet Listem
19.11.2015 - 21:27

Ebru Şallı Güzellik Sırları

Kış gelirken, vücudunuzu ve cildinizi güzelleştirecek ve koruyacak, bedeninize ve ruhunuza muhteşem bir enerji verecek öneriler Ebru Şallı’dan geliyor. Onun sözlerine kulak verelim bakalım, Ebru Şallı bedenine ve güzelliğine nasıl bakıyor? Sayfalarda ilerlemek için fotoğraflara

Güzel ve iyi kalçalara sahip olmak için önerileri :

Merdiven kullanın, pilates yapın, her gün yürüyüş yapın, protein ağırlıklı beslenin, kızartma ve yağlı gıdalardan uzak durun. Evde temizlik yaparken bile kalçalarınızı sıkın ve geri bırakın.

Yağ yakıcı çay

2 yemek kaşığı kuşburnu, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 tutam kiraz sağı, i çay kaşığı sinameki, 1 adet limon suyu, 1 litre kaynar su. Kaynar suyun içine kuşburnu, kiraz sapı ve sinamekiyi atıp 10 dakika kaynatın. İçine limon ve tarçını da ekleyin. Her sabah ve akşam yemeğinden önce 1 bardak için.

Selülite karşı

½ çay kaşığı biberiye, 6 adet enginar yaprağı, 1/2 limon suyu, 4 bardak su. Suyu ve malzemeleri 5 dakika kaynatın ve süzün. Günde 2 bardak için.

r

Canlandırıcı maske

1 çay bardağı maden suyu, 5 dal dereotu. Dereotunu çok ince kıyın. Sodayı üzerine dökün, bu kalıplarına aktaran. Buzlukta donana kadar bekletin. Sonra gözaltları ve dudaklar dahil, temiz cilde uygulayın. Ödem ve şişliği alacaktır. Ayrıca kırışıklığı da azaltmaya yardımdı olur.

Canlandırıcı maske

4 dilim haşlanmış pancar, 1 çay kaşığı avokado yağı, 1 çay kaşığı limon yağı. Pancarı rendeleyin. Avokado yağını ve limon yağını ekleyin. Temiz cilde 15 dakika uygulayın. Doğal maden suyuyla silip temizleyin.

Kaynak: http://www.diyetlistem.net/ebru-salli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın