Görüş Bildir
Haberler
Ebru Şallı 2 Haftada 2 Beden İncelme Videolu Anlatım

Ebru Şallı 2 Haftada 2 Beden İncelme Videolu Anlatım

Diyet Listem
17.10.2015 - 13:41

Ebru Şallı 2 Haftada 2 Beden İncelme Videolu Anlatım

Düşük belli, dar pantolonların içine girebilmek için, iki haftada kür şeklinde uygulanan bir yöntemi anlatıyorum. Kısacası buna 2 haftada 2 beden incelme diyebiliriz. İçinde beslenme önerileri var. Bölgesel çalışmaları her zaman destekliyorum. Pilates düzenli yapıldığında bacakları inceltiyor, kalçayı şekillendiriyor, belinize de olumlu yönde etkisi oluyor. Egzersizler 30 dakika da olsa burada oldukça tempolu

https://youtu.be/WHh3mJ_1L9U

Pilates hayatımı değiştirdi

Genetik yapı olarak küçüklüğümden beri sağlıklı beslenmeye önem verdim. Sürekli spor yaptım ama 10 yıldır hayatımda pilates var. Bu spor hayatımın yönünü değiştirdi diyebilirim. Hem duygu olarak hem de beden olarak… Her anlamda kendimi çok iyi hissediyorum. Gördüğünüz gibi doğum yapmak bile farketmiyor.

Kastan değil yağdan verdirtiyorum

Yağ yakıcı hapları, özellikle kas oranını arttırmak için kullanılan bir takım kimyasalları önermiyorum. Özellikle zayıflama haplarını kesinlikle kullanmasınlar. Hiç bu tarz tanıtımlara girmedim. Ben sağlıklı beslenmenin ve sporun yapılarak kişinin istediği kiloya inebileceğini ve hem de ruhen rahatlayacağını düşünüyorum. Pilates aynı zamanda kas da yapıyor. Bir de kilo verirken yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı veriyorsunuz? Buna dikkat etmelisiniz. Mesela ben yağdan verdirtiyorum. Kasları kaybetmememiz gerekiyor, tam tersine doğru beslenerek ve sporla kasları korumalıyız.

Aç karnına spor yapılmaz

Aç kalmayı asla önermiyorum. Aç kalmak kas yakıyor. Kas yaktığında da yüzümüz çöküyor, sağlıksız bir görüntüye sahip oluyoruz. Kahvaltı benim için önemlidir. 5-6 altı yumurta beyazı, maydonoz ve dere otunu karııştırıyorum. Çok az zeytin omlet yapıyorum. Yanında beyaz peynir, domates, salatalık, maydonoz, taze biber, yeşil çay eşliğinde bence muazzam bir kahvaltı oluyor. Bunları yediğiniz zaman zaten acıkmıyorsunuz. Ama 2-3 saat sonra acıkırsanız cevizle, bir iki badem yemeniz gerekiyor. Ara öğünler metabolizmayı hızlandırır. Hem aç karnına spor olmaz.

Kaynak: http://www.diyetlistem.net/ebru-salli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın