Görüş Bildir
Haberler
Ebrar Karakurt Kimdir? Ebrar Karakurt'un boyu kaç?

Ebrar Karakurt Kimdir? Ebrar Karakurt'un boyu kaç?

Taha Çiftçi
06.05.2022 - 22:52 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 23:13

Türkiye A Milli Voleybol Takımı ile başarıdan başarıya koyan Ebrar Karakurt hayranları tarafından ünlü sporcunun biyografisi ve yaşamı merak ediliyor. Parke üzerinde fırtınalar estiren ünlü oyuncu, aynı zamanda son dönem yayınlanan reklam filmlerindeki oyunculuğuyla da takdir topladı. Televizyon dünyasında da sıkça boy gösteren Ebrar Karakurt'un yaşamı sürekli yakın mercek altında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebrar Karakurt Kimdir?

Ebrar Karakurt Kimdir?

17 Ocak 2000 doğumlu Ebrar Karakurt, İstanbul doğumlu Türk A Milli Voleybolcudur. Memleketi Balıkesir olan Ebrar Karakurt'un bir de erkek kardeşi vardır. İlköğretim ve liseyi Doğa Koleji'nde okuyan Karakurt, sporculuk kariyerine 2012 yılında Vakıfbank Voleybol Takımı'nda başladı. Kariyerinin ilk yıllarında üst üste 2 yıl, gençler ve yıldızlar kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Ebrar, 8 yıllık başarılı sezonların ardından 2020 yılında ilk kez Milli Takım'a çağırıldı.

Genç Yaşta Dünya Şampiyonluğu

Genç Yaşta Dünya Şampiyonluğu

Milli Takım kariyerinin de hemen başında U12 ve U23 Milli Takımı ile 'Dünya Şampiyonu' olma başarısı gösteren Karakurt, U18 Milli Takımı kariyeri esnasında 'En İyi Smaçör' seçilerek dikkatleri üzerine topladı. 

Bu performansı ile yurtdışındaki takımların da dikkatini çeken Karakurt, 2021 yılında  Igor Gorgonzola Novara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve sözleşmesi devam etmektedir.

Karakurt parke üzerindeki azmi ve hırsıyla, Milli Takım'daki faydalı oyunuyla en beğenilen milli sporcularımız arasındadır.

Ebrar Karakurt'un Kişisel Özellikleri

Ebrar Karakurt'un Kişisel Özellikleri

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt 1.96 metre boyunda, 72 kilodur. 2022 yılı itibari ile 22 yaşında olan Ebrar Karakurt, şimdiye kadar;

2012-2019 - Vakıfbank

2019-2021 - Türk Hava Yolları

2021 - Igor Gorgonzola Novara takımlarında oynamıştır.

Reklamlarıyla Da Gündemde

Reklamlarıyla Da Gündemde

2021 yılında Milli Takım ile gösterdiği başarıyla da ön plana çıkan Ebrar Karakurt, bu performansıyla adından söz ettirince reklam filmlerinde de boy göstermeye başladı. Ebrar Karakurt Elidor'un reklam yüzü olarak televizyonlarda boy gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın