Görüş Bildir
Haberler
E Okul VBS Giriş Ekranı: VBS Karne Sorgulama Nasıl Yapılır?

E Okul VBS Giriş Ekranı: VBS Karne Sorgulama Nasıl Yapılır?

E Okul Giriş ekranı ortalama hesaplama ve karne notu görüntüleme gibi hususlarda detayları öğrencilerle paylaşıyor. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden giriş yapabilmek için öğrenci TC Kimlik Numarası ve Okul Numarası gibi bilgiler önem arz edecek. E-Okul karne notu görüntüleme işlemi için ise dönemin tamamlanması beklenecek. Peki, E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi nasıl yapılır? Sizin için derledik, detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri  tarafından  2007 yılında erişime açılan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS), sözlü ve yazılı sınav notları ile beraber; devamsızlık, haftalık ders programı, sınav tarihleri, merkezi sınav giriş belgeleri veya tercih sonuçlarının öğrenildiği bir web yazılımı.  Öğrenci ve veliler bu sisteme erişim sağladıklarında, okul geçmişine dair ayrıntılı bir dökümana ulaşarak, öğrencinin eğitim hayatına dair birçok ayrıntıya ulaşabilecekler. İşte, E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi nasıl kullanacağınız hakkında birkaç tüyonun detayları haberimizde...

E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş Ekranı

E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş Ekranı

E- Okul VBS girişi yapabilmeniz için; Türkiye Cumhuriyet kimlik kartınızı kullanmanız yeterli olacaktır. 

Öğretmen Girişi

E-Okul öğretmen girişi de öğrenci girişi ile aynı ekran üzerinden yapılıyor. E-Okul öğretmen girişi ekranı ile sınav notları girişi ve devamsızlık eklemeleri yapılabildiği gibi, öğrenci performansları da eklenebiliyor.

Veli Girişi

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ile veliler, çocuklarının okuldaki son durumu hakkında bilgi edinebilir. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi, e Okul VBS giriş ile aynı ekran üzerinden yapılıyor.  E Okul giriş ekranı üzerinden giriş sağladıktan sonra, sol menüde yer alan 'Not Bilgisi' seçeneğine tıklayın. Daha sonra, karşınıza açılan pencerede öğrencinin not bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemiyle Ulaşabileceğiniz Bazı Bilgiler

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemiyle Ulaşabileceğiniz Bazı Bilgiler

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptığınızda, öğrencinize dair şu bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz:

- Devamsızlık Bilgileri

- Haftalık Ders Programı

- Sınav Tarihleri

- Sınav Sonuçları

- Yıl Sonu Notları

- E Karne

Ayrıca son olarak, E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden; kayıt, nakil, sınav itirazları gibi konularda da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İçin Tıklayınız.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın