Görüş Bildir
Haberler
e-Devlet'in Yeni Hizmeti: Trafik Kazası Tutanağı Erişimi!

e-Devlet'in Yeni Hizmeti: Trafik Kazası Tutanağı Erişimi!

GNS
05.01.2022 - 22:14

Vatandaşların devlet hizmetlerini elektronik ortamda güvenli ve hızlı bir şekilde halletmesine imkan tanıyan e-Devlet sistemi yeni özelliğini açıkladı. Artık e-Devlet üzerinden trafik kazası tutaklarına ulaşılabilecek. Sunulan yeni özellik sayesinde maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarına sistem üzerinden ulaşılabilme imkanı olacak. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından, e-Devlet sisteminin yeni bir özelliği duyuruldu. Vatandaşlar artık trafik kazası tutanak hizmetlerine e-Devlet sistemi üzerinden ulaşabilecek. İşte detaylar...

e-Devlet Trafik Kazası Tutanağı Erişimi

e-Devlet Trafik Kazası Tutanağı Erişimi

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarına e-Devlet üzerinden erişimin 3 Ocak'tan itibaren açıldığını bildirdi.

Daha öncesinde Dijital Dönüşüm Ofisi de e-Devlet üzerinden yeni bir özelliği bildirmişti. Bu doğrultuda vatandaşların, kimlik numaralarına kısıt koyarak, iradeleri dışında şirket ortağı/yetkilisi olmasının önüne geçilebilecek.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nden yapılan açıklamada, 'Çalıntı ya da sahte kimlik kullanılarak, bir şirkete ortak/yetkili olarak eklenmişim' sözleri tarihe karışıyor! Adınıza işlem yapılmaması için e-Devlet'ten kimlik numaranız ile işlem yapılmasını kısıtlayabilir, dilediğiniz zaman ise kaldırabilirsiniz' ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın