Görüş Bildir
Haberler
Düzenli Olarak Mizah Dergisi Okuyan Kadınlar Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gereken 16 Şey

Düzenli Olarak Mizah Dergisi Okuyan Kadınlar Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gereken 16 Şey

diazepam
28.04.2016 - 13:59

Sadece mizah dergisi okumasından yola çıkıp bu kadar net tespitler yapamazsınız! diye haykıran arkadaşları duyuyor, anlıyor ve hak veriyorum. Ancak şunu da eklemeliyim ki anlaşılan hiç mizah dergisi tutkunu bir kadınla karşılaşmamışlar, bu kadınlar öylesine kendine has, öylesine ne istediğini bilen ve öylesine net bir duruş sahibi olurlar ki burada ne yazsak az gelir. İşte bu sebeple “düzenli olarak mizah dergisi okuyan kadınlar” hakkında aşağıda yazdıklarımızın %99’u doğrudur, aslında %100 ama bilimde asla tam kesinlik olmaz bunun da farkındayız. 

“Ben yazdıklarınıza katılacağımı zannetmiyorum!” diye düşünüyor olabilirsiniz. Düşünün tabii kimseye neyi düşünüp düşünmeyeceğini söyleyecek değiliz, ancak düşünmeden önce bir de içeriğimize göz atın. Bu içeriği okuduktan sonra karşılaştığınız, tanıdığınız, sohbet ettiğiniz mizah dergisi okuyan ilk kadında yazdıklarımızı görmezseniz bu içeriği silerim. O kadar iddialıyım işte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mizah dergisi okuyan kadın etrafından haberdar, gündemi takip eden, ülke sorunlarına kafa yoran düşünceli bir insandır.

2. Mizah duygusunun gelişmiş olduğunu söylemezsek ayıp etmiş oluruz, yaptığınız espriyi bir de açıklamanıza gerek yoktur.

3. Mizah dergisi okuyan bir kadın aynı zamanda çokça kitap da okuyordur, oturup dolu dolu, keyifli sohbetler edebileceğiniz biriyle karşı karşıyasınız demektir.

4. Bu kadınlar mutlak suretle zeki kadınlardır, kıvrak bir zekaya sahip olurlar, hızlı düşünür ona göre karar verirler.

5. Asla ama asla popüler kültürün esiri olmazlar, keskin bir zevk tanımları vardır, hayattan nasıl keyif alacaklarını çok iyi bilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarıyla birlikte olmaktan, onlarla vakit geçirmekten büyük keyif alırlar, haliyle sizin arkadaşlarınız arasında da popüler olması uzun sürmez.

7. Dünyaya farklı bir gözle bakar, sizin daha önce görmediğiniz şeyleri size göstermede usta olurlar.

8. Hal böyleyken bu kadınla yaşayacağınız bir ilişki emin olun size çok şey katar, ufkunuzu genişletir, yeni bakış açıları kazandırır.

9. Bu kadınlar çözüm odaklı insanlardır, bir konuyu içinden çıkılmaz hale getirmek için değil, çözmek için kafa yorarlar.

10. Ne istediğini çok iyi bilen bir kadınla karşı karşıya olduğunuzu bilin, bir şeyi yapmak, yaşamak, denemek istiyorsa onu vazgeçirmeniz neredeyse imkansızdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yani son derece kararlı, atacağı adımları hesaplayan, garantici biri var karşınızda, bir şeyi laf olsun diye söylediğine pek şahit olmazsınız.

12. Bu kadınlar imalı ve dolambaçlı yolları tercih etmezler, dertlerini, sıkıntılarını, duygularını olabildiğince doğrudan, dolaysız ve net bir şekilde ifade ederler.

13. Güven ve dürüstlük bu kadınlar için asla taviz verilmeyecek iki ana alandır, yalanınızı yakalarlarsa… Yalan söylemeyin anlarlar, anladıklarındaysa onları kaybedersiniz.

14. Hayatlarını çok güzel parçalara ayırmışlardır, yani kusursuz bir dengede yaşarlar, istedikleri herkese, her şeye vakit ayırmasını çok iyi bilirler.

15. Ona yapmamanız gereken bir şey varsa o da onu kısıtlamaya, değiştirmeye, bir kalıba sokmaya çalışmaktır, girmeyecektir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Netice itibariyle mizah dergisi okuyan bir kadın hayattaki yerini bilen, isteklerinin farkında olan, sınırlarını zorlamasını seven, dengeli yaşayan ve tutkulu bireylerdir.

Hayatınızı bu kadınlardan biriyle paylaşıyorsanız sizi tebrik ederiz, hala bulamadıysanız elinizi çabuk tutun çünkü böyle kadınlarla bir hayatı paylaşmak gerçekten kaçırılmaması gereken bir tecrübe.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
53
48
14
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çeleddin

Bi mizah dergisi okumaktan çıkardığı sonuçlar da taktir edilesi. Çünkü mizah dergilerini sadece zeki, çevik ve taş gibi hatunlara satıyolardı. Sen de haklısı... Devamını Gör

_orca_

la olum tamam anladık(anlamadı) da şimdi ne alakası var saydıklarının mizah dergisi okumakla, kadınla?

Lilith

Uykusuz&Penguenci tayfadandım -daha çok uykusuz- fakat işte her hafta mizah dergisi almak keşke bunları sağlayabilse. Hayattan ne istediğini, nasıl istediğin... Devamını Gör