Görüş Bildir
Haberler
Duygularının Ne Kadar Esirisin?

etiket Duygularının Ne Kadar Esirisin?

Ne kadar duygularının esirisin? Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hazırsan başlıyoruzzz! Hayatınla ilgili aldığın kararın gerçekleşmesi için gerçekten sonuna kadar savaştığın oldu mu?

4. Ee biraz da gönül işlerine değinelim değil mi?? Diyelim ki; 5 senedir çok güzel bir ilişkin var ve evlenme kararı aldınız. Fakat ailen kariyerine etki edeceğini düşündüğü için evlenmenizi istemiyor. Yine de evlenir miydin?

5. Söyle bakalım; bir insanla tartışırken sesini yükseltip ağzına geleni söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evettt, bizi sınayan o zamanlara geldik. Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

7. Pekiii ileride evlenip, çoluk çocuğa karışmayı ve mutlu bir aileye sahip olmayı hiç hayal ettin mi?

8. Ve son olarak, çok yakın arkadaşının senin hoşlandığın kişiden hoşlandığını öğrendin. Ona gidip duygularından bahseder miydin yoksa susar mıydın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen resmen duygularının esiri altındasın!

Sen duygularınla hareket eden, anı yaşayan bir insansın! Kalbinden geçen ne varsa onu yapmak için çabalarsın. Çünkü bilirsin ki, insan eğer bir şeyi kalbiyle, içten yaparsa asıl mutluluk oradadır. Tabii ki de mantığınla da hareket edersin. Fakat çoğunlukla ne hissedersen onu yapma düşüncesindesin. 'Zaten dünyaya bir kere geliyorum, neden duygularımla hareket etmeyeyim ki?' diyip kendi kendine sorguluyorsun. Hayatına yön verirken her zaman iç sesini dinlersin. Sonucu istediğin gibi olmasa bile ya da bazı şeyler yolunda gitmese bile sen memnun olursun. Bu senin aslında hiçbir şeyden korkmadığını ve istediğin gibi yaşadığını gösteriyor. Kendini olduğundan daha özgür hissediyorsun. Mantık bazen insana istemediği şeyleri yaptırıyor ve sen istemediğin bir şeyi yapmak istemiyorsun. He, bazen bunun sonuçları ağır olabiliyor hatta zaman zaman çok üzülüyorsun. Fakat tüm inancınla bunun da üstesinden gelmeyi başarıyorsun. Çünkü duygularının seni doğru yola götürdüğüne inanıyorsun!

Bazen duygularının bazen ise mantığının esirisin!

Sen aslında kısmen duygularını kontrol edebilen bir insansın! Aslında gündelik hayatta çoğunlukla mantığın ile hareket eden bir insansın. Gerek insan ilişkilerin gerek kendinle ilgili alacağın kararlarda her zaman mantıklı olanı seçersin. Fakat iş gönül işlerine gelince pek de öyle olmuyor. Gerçi kimin öyle oluyor ki? Açıkcası sen aşık olduğunda resmen karşındaki insana tüm duygularını açıyor, mantığı geri planda bırakıyorsun. Çünkü senin için aşkta mantık olmaz. En saf en temiz duygularla karşındaki insana gidersin. Aslında bu senin tamamen aşka olan inancınla alakalı bir durum. Aşkı doyasıya, kalpten yaşamak istiyorsun. Bundan dolayı duygularının esiri oluyorsun. Bundan zaman zaman pişman olsan da hiçbir zaman kendini değiştirmiyorsun. Çünkü biliyorsun ki, karşına senin gibi aşka, sevgiye değer veren, bu duyguları derinden yaşayan bir insan çıkacak. İşte sen gönül işleri olunca duygularına kapılıyor, onun dışındaki her şeye mantığınla bakıyorsun. Hem duygularını hem de mantığını yönetmeyi çok iyi biliyorsun. Senin bu özelliğine hayran kaldık açıkcası...

Sen sadece mantığının esiri olan bir insansın!

Sen hayata her zaman mantık çerçevesi içerisinde bakan bir insansın. Hiçbir zaman duygularının esiri olmadın ve bundan çok da memnunsun. Çünkü insan ne kadar duygularıyla hareket ederse, sonucunda o kadar üzüleceğini düşünüyorsun. Bundan dolayı hayatının her noktasında sadece mantıklı kararlarla hareket edersin. Öyle her şeyden etkilenmezsin, kimsenin görüşü altına girmezsin. Senin aklına mantığına ne yatıyorsa ona göre hareket edersin. Aslında bunun sebebi geçmişten gelen bir yaşanmışlıkla alakalı da olabilir. Zamanında kalbin çok kırıldığı için bundan sonrasında kalbine duvarlar ördün. Bir daha bu kadar üzülmemek için herkese karşı mesafeli ve soğuk görünmeyi tercih ettin. Mantıklı falan diyoruz ama sonuç olarak sen de bir insansın. İlla ki duyguların, hislerin var. Sadece bu duygularını bastırmayı ve üstesinden gelmeyi çok iyi biliyorsun. Mesela senin için hayatına birini almak çok zordur. Öyle kolay kolay kimseyle samimiyet kurmazsın. İlk önce ölçer, tartarsın eğer aklına yatarsa samimiyet gösterirsin. Anlayacağın her zaman mantığınla hareket eden fakat içten içe duygularının esiri olan bir insansın. Bu yanını sadece kendine gösteriyor, başka kimsenin görmesine izin vermiyorsun….

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
107
40
25
16
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Sen resmen duygularının esiri altındasın!

Kzlt

Vicdanın rahat olacağı kadar..k

psyhedelichead

Benim mantığım ve duygularım aynı kulvarda koşuyor :) bazen hangisinin esiriyim bilmiyorum..