Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Bir Daha Gelsen Hangi Hayvan Olurdun?

Dünyaya Bir Daha Gelsen Hangi Hayvan Olurdun?

26.06.2021 - 19:15

Geçmişte hangi hayvan olduğunu tahmin ettik, hatta ruhunun en çok hangisine benzediğini de! Sırada bir kez daha dünyaya gelsen hangi hayvan olacağın var. Bakalım doğru tahmin edebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Hangisine bakınca ya da içindeyken daha huzurlu hissediyorsun?

2. Kendini en iyi hissettiğin mevsim hangisi?

3. Aşağıdakilerden biri olacak olsaydın, hangisi olurdun?

4. "O olmadan asla yaşayamam" dediğin şey nedir?

5. Bir kez daha dünyaya gelsen, hangisinin yaşandığı döneme ASLA denk gelmek istemezdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ağzının sularını şelale yapan, yemelere doyamadığın bunlardan hangisi olur?

7. Hangi insanlar karşısında sinirlerini kontrol etmekte zorlanırsın?

7. Hangi insanlar karşısında sinirlerini kontrol etmekte zorlanırsın?

8. Geldik son soruya! Dürüst olacağından şüphemiz yok. Sen bunlardan hangisisin?

8. Geldik son soruya! Dürüst olacağından şüphemiz yok. Sen bunlardan hangisisin?

Ayı!

Ayı!

Sen dünyaya bir kez daha gelsen ayı olurdun! Şimdi alınmaca gücenmece olmasın. Böyle bir sonuçla karşılaşmanın sebebi genellikle sana hakim olan üşengeçlik duyguların. Sana kızmıyoruz, denk geldiğimiz dünyanın şartları böyle bir miktar. Çabalarının sonucunu alamadıkça her şeye üşenir olmuşsun, öylece yatmak istiyorsun. Hatta keşke hep güzel bir tatil yapsan, serin sulara bıraksan kendini... Böyle düşününce ben de bir imrenmedim değil. Boşver sen insanların ne düşündüklerini. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol!

Baykuş

Baykuş

Bu bilge edayla sen dünyaya bir kez daha gelsen baykuş olurdun! İnsanlara yol göstermek ve onların dertlerine derman olmak bütünüyle içinden geliyor. Bunu şov olsun diye ya da zorlukla yapmıyorsun, onlara yardım etmek seni mutlu ediyor. Üstelik bunu bilge bir tavırla yapıyorsun ama kesinlikle ukala değilsin. Çok da zekisin, hayattaki başarılı çizgin bunu gösteriyor zaten herkese. Ne kadar çok sevildiğini de söyleyelim!

At!

At!

Sende bu asalet varken dünyaya bir daha gelsen ne olacağını tartışmamıza gerek olur mu sence? Oldukça enerjik bir yapıya sahipsin, çevrendekiler için bu enerjiye hayran olmamak elde değil. Asaletin de öyle yapma bir asalet değil, senin içinde var bu asillik! Ayrıca sadakat senin için çok önemli. Hayatta yalanı ve arkadan iş çevirmeyi kaldıramazsın, senin çevrende olmak için ilk kural -üzücü sonuçları olsa bile- dürüst olmak!

Karınca!

Karınca!

Sen dünyaya bir kez daha gelsen karınca olurdun kesinlikle! Sendeki bu azim, bu hırs ve kararlılık varken başka ne olabilirsin ki... Arı da olabilirdin belki ama gökyüzü pek sana göre değil açıkçası. Sen risk almayı seven, zorluklara göğüs germe konusunda tez yazabilecek kabiliyette bir insansın. Çalışkansın ve bu çalışkanlığın meyvelerini daima topluyorsun. Yormadan, yorulmadan belli bir düzende hareket etmeyi çok seviyorsun. Başarın asla tesadüf değil yani, hepsi senin emeklerinin karşılığı. Kıskandık doğrusu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
79
49
48
20
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
begonvila

AYI mı? bari panda olsaydım

cansu ersan

Ayı çıktı lan😀😀😀

Sezen Dinar

Nolur bi daha gelmeyeyim,amin 🙏🏼