Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Sonu Değil, Herkesin Başına Gelebilir: Ereksiyon Sorunu Yaşandığında Yapılması Gerekenler

etiket Dünyanın Sonu Değil, Herkesin Başına Gelebilir: Ereksiyon Sorunu Yaşandığında Yapılması Gerekenler

luna
18.10.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanız yıkılıyormuş hissini bir kenara bırakın çünkü birçok kişinin başına gelebilecek bir durumdan söz ediyoruz...

Sakin olun!

Dediğimiz gibi dünyanın sonundan daha kötü ya da çözümü olmayan bir problemden bahsetmiyoruz. Birçok erkeğin başına gelen bir durum bu. O yüzden sakin olma bu işin altın kuralı.

Ereksiyonu nasıl sağlayacağınızı düşünün.

Her insan farklı şekillerde ereksiyon olur. Siz de sizi erekte eden durumları düşünerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Cinsellikle ilgili daha çok bilgi edinin!

Sorunu yaşadığınız sırada çözüm olacak bir madde değil ama durup düşünmeniz gereken bir konudan bahsediyoruz. Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

Kan damarlarınıza iyi bakın!

Fazla kilo, diyabet, yüksek tansiyon, obezite gibi damarlarımızı zararlı durumlara sokmak, gerekli kanallara yeterince kan pompalanamayacağı için ereksiyon probleminin başlıca nedenlerinden biri olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kokular en büyük dostunuz.

Koku en keskin uyaranlardan birisi. Sizi harekete geçirecek, hoşunuza giden bir tütsü, parfüm gibi koku yayıcı uyaranları ereksiyon problemi yaşarken uygulayabilirsiniz.

Sonuçta hepimiz sosyal varlıklarız, başkalarından etkilenmemek elde değil!

Erekte olamamanın nedeni yaşadığınız stres, anksiyete veya çevrenizin sizin üzerinizde kurduğu baskıdan kaynaklı olabilir. Bu gibi durumların hayatınızı yaşamasına engel olmayın ve kendinizi rahat bırakın.

Uyaranların gücü adına!

Sizi heyecanlandıran seslere ve görüntülere odaklanmanız ereksiyon sorunuzu çözmenize bir nebze bile olsa yardımcı olabilir. Sonuçta uyaranlar sonucu olan bir durumu uyaranlarsız gerçekleştiremeyiz. Doğanın kanunu bu...

Sahneden aşağıya inin!

Burada bir şeyler kanıtlamaya çalışmıyoruz sonuçta. Cinsel bir deneyim yaşamak birilerinize sunacağınız bir sahne şovu değil, içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Su akar yolunu bulur...

Depresyona kapıyı gösterin!

Günümüz dünyasının en büyük sorunlarından biri olan depresyon, maalesef ereksiyon olmanın önüne de bir engel olarak çıkıyor. Tadı kalmayan hayata biraz tuz eklemek de haliyle zorlu bir iş... Ama gelip geçici şeyler için ne ruhumuzu ne de bedenimizi üzmeye gerek var. Eğer kendinizi böyle bir durumun içinde hissediyorsanız bir uzmandan destek alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yediğinize içtiğinize dikkat edin!

Ereksiyon sorunu bakıldığında fiziksel bir durum olduğundan dolayı vücudunuza iyi bakmak bu sorunu ortadan kaldırmanıza yardımcı dokunacak uygulamalardan birisi olabilir.

Bedeninizin kontrolünü elinize alın.

Küçümsenmemesi gerektiği gibi çok fazla büyütülmemesi gereken bir durum olan ereksiyon olamama problemi, her kişide farklı şekillerde tezahür eder. Bu nedenle kendi vücudunuzu tanımanız bu yoldaki en büyük dostunuz olacaktır.

Ve en önemlisi de muhakkak bir uzmana danışın.

Tüm bunları uyarlasanız da size en iyi gelecek şey tabii ki bir uzmanın tavsiyeleridir. Alanında uzman birine danışıp onun tavsiyelerine kulak verirseniz çözüme daha kolay ve doğru yoldan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın