Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Tuhaf ve En İğrenç Filmi Olmaya Aday: Kuso

Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Tuhaf ve En İğrenç Filmi Olmaya Aday: Kuso

Gökhan A.
17.02.2017 - 03:19

Bir albüm yapımcısı olan Flying Lotus'un çektiği 'Kuso' isimli film dünyanın en tuhaf ve iğrenç filmi olmaya aday gibi gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Flying Lotus sahne adıyla tanınan ve birçok müzik türü üzerine yaptığı deneysel çalışmalarıyla bilinen Steven Ellison, yönetmenliğini yaptığı ilk uzun metraj filmi olan 'Kuso' ile son günlerde oldukça konuşulan isimlerden biri.

Son zamanlarda müziğin yanı sıra sinema üzerine de yoğunlaşan Flying Lotus, ilk yönetmenlik denemesini Royal isimli kısa filmiyle yapmıştı.

Kısa filmi "Royal" için ilhamı, okuduğu Manga'lardan ve Asya sinemasından aldığını belirten yönetmen, filminin en çok Japonya'dan esintiler taşıdığını söylüyor.

Bu kısa filminden uyarladığı Kuso'nun fragmanını geçtiğimiz ay yayınlayan Flying Lotus, filmin ilk gösteriminin Sundance Film Festivali'nde olacağını duyurmuştu.

Filmin kadrosunda Anders Holm, Hannibal Buress, Tim Heidecker ve George Clinton gibi isimler bulunuyor.

Los Angeles’ta gerçekleşmiş bir depremin sonrasında gelişen olayları konu edinen film, birbirine yarı bağlantılı kısa filmlerin birleşiminden oluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmi Sundance Film Festivali'nde izleyen birçok kişi beklenmedik öyle sahnelere tanıklık etmişler ki gözlerini kapatmaya bile fırsat bulamamışlar.

Binbir tuhaflık, şiddet, iğrençlik içeren pornovari sahneler, aklınıza gelmeyecek organların dilimlenmesi...  Yani anlayacağınız gore sahnelerin bolca olduğu sağlam mide gerektiren bir film 'Kuso'.

Kuso'nun şu anda kesin bir vizyon tarihi yok çünkü böyle riskli bir filme yatırım yapacak cesur bir film stüdyosu bulmak zor.

Filmin yaratıcıları ise vizyona çıkmaması halinde önümüzdeki aylarda online yayınlama yoluna gidebileceklerini duyurdular.

İzlenebilirlik açısından nasıl bir filmdir bilmiyoruz ama, vizyona çıktığı vakit çok ses getireceği kaçınılmaz bir film olduğu fragmanından bile anlaşılabiliyor.

İşte o fragman:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
55
50
29
28
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

'Kuso'sum geldi :D

layd hamdiye

bunları da izleyen var mı.? varsa en kısa zaman da bir psikologa görünsün..

meaculpa

izlerim ben ya ....ne iğrençlerini izledim..