Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En İlginç 9 Bar Deneyimi

Dünyanın En İlginç 9 Bar Deneyimi

Curcuna
10.09.2014 - 13:40 Son Güncelleme: 10.09.2014 - 15:26

Her ne kadar genelde ihtiyacımız olunca önümüze bir bira konan yer yeterli olsa da, insan bazen gittiği barda biraz ilginçlik aramıyor değil. Sizin için dünyanın en ilginç barlarını derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Clinic

1. The Clinic

Singapur'daki The Clinic adından da anlaşılacağı üzere bir klinik olarak dizayn edilmiş. Bir hastanede bulabilceğiniz hemen her şeyin bara adapte edildiği mekanda koltukları hastane koltuğu ve tekerlekli sandalye, bardakları test tüpü ve serum olarak bulabilirsiniz. Tek eksisi biraz pahallı olması.

2. Alux Lounge

2. Alux Lounge

Meksika'daki Alux Lounge bir mağaranın içine konumlanmış bir bar. Tamamen doğal hali korunmuş mağara hem serin, hem de özel menüsü ile yemek ve geç saatlerde dansa da uygun.

3. Casa Pocho

3. Casa Pocho

Sıradan bir görüntüye sahip olsa da Casa Pocho'nun özelliği kaba davranmanın bir zorunluluk olması. Özellikle barmen ve garsonlara kaba davranan müşterilere bedava bira ve yemek hediye edilirken, küfüre kaçmadıkça herkesin birbirine hakaret etmesi de serbest. Barın sahipleri bu konseptin arada herkesin stres atmaya ihtiyacı olduğu için çok tutulduğunu söylüyor.

4. Curcuna

4. Curcuna

Harikalar Diyarı konsepti ile Curcuna, Taksim'in en ilginç barlarından. Atlı karıncanın yanı sıra salıncak, lego ve hamaklardan da masalar yaratan Curcuna kokteylleri kadar mutfağına ve geniş yemek menüsüne de güveniyor.

5. Cova d’en Xoroi

5. Cova d’en Xoroi

Adı Kenarda anlamına gelen Minorca'daki bar, gerçekten de bir uçurumun kenarında. Deniz ürünleri ile övünen bar aynı zamanda en güzel manzaraya da sahip, tartışılmaz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kayabukiya Tavern

6. Kayabukiya Tavern

Japonya'daki bu barda garson yok! Tamamen eğitimli dişi maymunların garsonluğu üstlendiği servis asla aksamaması ile övünüyor ve müşterilerle çok iyi anlaşıyorlar!

7. The Red Sea Star

7. The Red Sea Star

İsrail'de tamamen denizin altında bulunan bu bar, siz içerideyken pencerelerin dışında gezen balıklar ve her türlü deniz canlıları ile bambaşka bir deneyim sunuyor.

8. Ice Bar

8. Ice Bar

Stockholm'de bulunan Ice Bar, ilginç barların belki de en ünlüsü. Fotoğraflarına bakarken bile insanı üşüten bu bar, içki servis edilen bardaklar dahil tamamen buzdan inşa edilmiş.

9. Nasa Bar

9. Nasa Bar

Hindistan'daki Nasa Bar, gerçek Nasa üniformaları ile barmenleri, garsonları, bir uzay gemisinin içinden ilham alan dizaynı ile gerçek bir uzay deneyimi vaadediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanne

2. ye bayıldım..