Görüş Bildir
Haberler
Dünya'nın En Ürkütücü ve Gizemli Oteli: Cecil Hotel

etiket Dünya'nın En Ürkütücü ve Gizemli Oteli: Cecil Hotel

Cantug Fidan
19.04.2015 - 22:20 Son Güncelleme: 16.05.2015 - 01:45

Cecil Otel’in geçmişi o kadar karanlık ve korkunç ki bazıları 600 odanın lanetlendiğini söylüyor.

Cecil Otel, kısmen karanlık geçmişi sayesinde Los Angeles’ın en ünlü otellerinden biridir. Bazıları; katillere, akıl hastalarına ve hayaletlere ev sahipliği yapan Cecil’in sıradan bir otel olmadığını ve lanetli olduğunu söylüyorlar.

The history of the Cecil Hotel is so dark and gory that some say all 600 rooms are cursed

İçeriğin Devamı Aşağıda

1985’te Cecil, sadece ünlü seri katil Richard Ramirez’e değil, aynı zamanda katil Jack Underweger’e de ev sahipliği yaptı. Ayrıca yıllar boyunca ilginç ölümler zincirinin de yeri olmuştur, bu ölümlerden en yenisi de Elisa Lam’ın ölümüdür.

Şubat 2013’te ölümünden iki hafta sonra, otel müşterileri ve personeli suyun tadının ve görünüşünün değiştiğinden şikâyet etmeye başladığında, 21 yaşındaki Elisa’nın cesedi bulundu. Tam iki hafta boyunca kızın cesedi habersizce çatıdaki su tanklarının içinde çürüyormuş.

Soruşturma, polisleri otelin çok ilginç bir güvenlik görüntüsüne yöneltti. Video, Elisa’nın tek başına asansöre girdiğini ve panodaki düğmelere basmak için durduğunu gösteriyor. Tuşları çalıştırmadaki birkaç başarısız girişimden sonra asansörden çıkıyor ve orada olmayan biriyle konuşuyor gibi görünüyor. Sonra uzaklaşıyor ve bir zaman sonra asansörün kapıları kapanıyor. Yetkililer, bu video kaydedildikten sonra Elisa’nın su tankına ulaştığına ve boğulduğuna inanıyorlar.

Ramirez'in, diğer bir deyişle “Gece Sapığı”, hikayesine gelirsek; Cecil’deki çatı katında kalırken öldürdüğü 13 kadınla 1984-85’te Los Angeles’ta terör estirdi. Tur rehberine göre gece cinayet işledikten sonra kanlı kıyafetlerini çöp kutusuna atıyordu.

Ramirez taklitçisi olan katil Jack Underweger ise Cecil’de kalırken 3 fahişeyi öldürdü. Birçok kişi gece sapığını kendine idol olarak seçtiğine inanır.

Son yıllarda otel; binanın, orada ölen sayısız insanın ruhu tarafından dadanılan bir yer olduğuna inanan paranormal meraklıları için aktif bir ziyaret noktası olmuş. 

Cecil Otel, ismini “Stay on Main” olarak değiştirerek geçmişinden kurtulmayı denedi ama maalesef hiçbir isim değişikliği, Amerika’nın en lanetli ve hayaletli otellerinden birinin kana bulanmış geçmişini temizleyemedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer geceyi bu otelde geçirmek istiyorsanız bir kez daha düşünün deriz. Çünkü geceyi atlatamama ihtimaliniz de var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
908
174
92
86
85
50
28