Görüş Bildir
Haberler
Dünün Reyting Sonuçları Açıklandı mı? 2 Ocak 2022 Reyting Sonuçları Belli Oldu mu? Hangi Yapım Birinci Oldu?

Dünün Reyting Sonuçları Açıklandı mı? 2 Ocak 2022 Reyting Sonuçları Belli Oldu mu? Hangi Yapım Birinci Oldu?

2 Ocak Pazar reyting sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Severek takip edilen dizilerin reyting sonuçları sık sık araştırılıyor. Yapımların izlenme sayıları ekranda kalmaları ile doğru orantılı olarak işliyor. Teşkilat ve Yargı gibi Pazar gününün sevilen yapımları ekranlara gelmezken kanallar dizilerin tekrar bölümlerini, program ve filmleri izleyenleriyle buluşturdu. Peki, yeni yılın ikinci günü 2 Ocak 2022 Pazar reyting sonuçları açıklandı mı? Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu? İşte 2 Ocak Pazar reyting sonuçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Ocak Pazar günü ve akşamı televizyon ekranlarında en çok izlenen dizi, film ve program araştırılıyor. 2 Ocak Pazar akşamı TV'de reyting yarışı veren dizilerin ve filmlerin hangisinin daha çok izlendiği merak konusu oldu. 2 Ocak reytinglerde kim birinci oldu sorusu televizyon izleyicilerinin gündeminde. Bilindiği gibi televizyon ekranlarda yayınlanan dizilerin, programların ve filmlerin izlenme oranlarından oluşturulan reyting sıralaması ertesi gün belli oluyor. Peki, yeni yılın ikinci günü 2 Ocak 2022 Pazar reyting sonuçları açıklandı mı?

2 Ocak 2022 Reyting Sonuçları Belli Oldu!

2 Ocak 2022 Reyting Sonuçları Belli Oldu!

2 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinciliği Masterchef Türkiye, üçüncülüğü ise Show Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Çember Ölüm Meleği (T.S) yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinci sırada MasterChef Türkiye , üçüncü sırada ise Maske Kimsin Sen yer aldı.

Total Reyting Sonuçları

Total Reyting Sonuçları

AB Reyting Sonuçları

AB Reyting Sonuçları

20+ABC1 Reyting Sonuçları

20+ABC1 Reyting Sonuçları
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın