Görüş Bildir
Haberler
Düğüne Giderken Kesinlikle Giyilmemesi Gereken 11 Kıyafet

etiket Düğüne Giderken Kesinlikle Giyilmemesi Gereken 11 Kıyafet

Öykü Parlak
23.07.2016 - 13:10

Malum, düğün sezonu açıldı. Hala kızının, üniversitedeki sınıf arkadaşının, kardeşinin, biz hiç evlenmeyeceğiz diye anlaştığın çocukluk arkadaşının düğününe gitme zamanı. Tamam gidelim de, bunun kıyafeti, saçı, makyajı, takısı var. Ayakkabıdan hiç bahsetmiyorum bile. Herkes size düğünde giyebileceğiniz kıyafetler için öneride bulunabilir ama biz giymemeniz gereken şeyleri anlatacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyaz Elbise

1. Beyaz Elbise

Gelin ve damada takacağınız takıyı evde unutun ama bu kuralı sakın unutmayın. Düğünde beyaz giyinmek gelinin hakkıdır. Kimse, uçuşan beyaz elbiseler giyip rol çalmasın!

2. Süper mini elbise

2. Süper mini elbise

İster akraba düğünü olsun ister arkadaş düğünü, aşırı mini elbiseler sizi hiç hoş göstermeyecektir. Hem atmosfere de uygun değil. Halay çekerken frikik vermek istemezsiniz değil mi?

3. Birden fazla dekolteli kıyafetler

3. Birden fazla dekolteli kıyafetler

Dekolte dozunda güzeldir derler. Tamam dememiş olabilirler ama bu doğru olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğer dekolte içeren bir kıyafet giyecekseniz, sadece tek bir bölgede olmasına dikkat edin. Göğüs dekoltesi, sırt dekoltesi, bacak dekoltesi, hepsi tek başına müthiş ama bir araya geldiklerinde pek hoş görüntüler ortaya çıkmıyor.

4. Derin göğüs dekoltesi olan kıyafetler

4. Derin göğüs dekoltesi olan kıyafetler

Aman ha dekolte düzeyine de dikkat edelim. Takı takarken damadın gözü yanlışlıkla dekoltenize kayarsa komedi filmi tadında düğün sahneleri yaşayabilirsiniz!

5. Yeni alınmış yüksek topuklu ayakkabı

5. Yeni alınmış yüksek topuklu ayakkabı

Ayakkabılar. Hem aşkımız hem celladımız. Her ne kadar dünyanın en müthiş şeyleri olsalar da canımızı en çok onlar yakıyor. Düğün günü ayaklarınızda can yakıcı yaralarla sendelemek istemiyorsanız  giymeyi planladığınız ayakkabıyı mutlaka önceden giyip birkaç saat rahatlığını kontrol edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Transparan elbise

6. Transparan elbise

Rihanna veya Beyonce değilseniz, yüksek doz transparan içeren kıyafetlerden kaçınmanızı öneririz.

7. Kot Pantolon

7. Kot Pantolon
www.ojelieller.com

Kot pantolon çok rahat olabilir ama düğün sahibi çok uzak bir tanıdığınız bile olsa, bir düğüne kot pantolonla gitmek, düğün sahiplerine saygısızlık olarak algılanabilir.

8. Gotik elbiseler

8. Gotik elbiseler

Bir ömür boyu, gelinin/damadın asi yakını olarak anılmanıza sebep olacak bu kıyafetler ise, bir düğün için seçilebilecek en yanlış kıyafet. Her an bir teyze yanınıza yaklaşıp 'kızım siz kedi mi kesiyorsunuz' diye sorabilir.

9. Abartılı abiyeler

9. Abartılı abiyeler

Gelinden daha güzel olmalıyım, herkes bana bakmalı amacıyla yola çıkan görümcelerin düştüğü en büyük hata: abartılı abiyeler. Aman siz uzak durun ki sizi düğün pastası sanmasınlar.

10. Matem havası veren siyah elbiseler

10. Matem havası veren siyah elbiseler

Düğün sahibinin en mutlu gününde, yas tutar gibi siyahlara bürünmeniz hoş olmayabilir. Yok ben illa ki siyah elbise giyeceğim diyorsanız da en azından çeşitli aksesuarlarla kendinizi renklendirin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kilonuzdan daha ağır takılar

11. Kilonuzdan daha ağır takılar
tinypic.com

Her şeyde olduğu gibi takıda da abartıdan kaçınıyoruz. 'Küpe, kolye, bileklik, halhal, hepsini takmalıyım hepsini!' anlayışından uzak duralım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1486
779
419
183
130
94
93
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Siyah asil ve şık gösteren bir renk. Onu matemle özdeşleştirmek sizin seçiminiz. Doğru bir elbiseyle çok şık olabilirsiniz bence.

Naled

Bi de gelinin kız kardeşi topuzu yapmayın hatta onu gelinin kız kardeşi de yapmasın -_-

Ali İhsan ÇAKIR

Gelinin kız kardeşini ben topuzundan tanıyorum ya. Hatta bekar ve güzelse düğünde yavşama ihtimalim var. :) Bırakın kalsın.

Ezra A.

Hepsine konuştun güzel de siyaha konuşma çarpılırsın.