Görüş Bildir
Haberler
Düğün Salonları Açılacak Mı? 1 Mart Normalleşme Adımları Neler?

Düğün Salonları Açılacak Mı? 1 Mart Normalleşme Adımları Neler?

Türkiye’de 1 Mart itibariyle koronavirüs yasaklarında yeni dönem olacak. 1 Mart’ta birçok normalleşme adımı hayata geçirlecek. Sağlık Bakanlığı, illerdeki koronavirüs hastaları durumuna göre 4 kademe belirleyecek. Bazı kademelerdeki illerde normalleşme adımları hayata geçirilecek, vaka sayıları yüksek illerde ise yasaklar devam edecek. Peki, düğün salonları açılacak mı? İşte evlenecek çiftlerin merakla beklediği düğün salonları haberi için son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Düğün Salonları Açılacak Mı?

Düğün Salonları Açılacak Mı?

Geçtiğimiz hafta yapılan Kabine toplantısı sonrasında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Mart aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz bir ay olacaktır. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını da illerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz.' açıklamasında bulunmuştu.

Evlenme planları yapan çiftlerin merakla beklediği düğün salonları için henüz bir açıklama yapılmadı. Normalleşme adımları kapsamında düğün salonlarının da kademeli ve belirli kurallarla açılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın