Görüş Bildir
Haberler
Dudaklarda Doğal Görünüm Trendi

etiket Dudaklarda Doğal Görünüm Trendi

Elif Altunten
08.05.2014 - 14:05 Son Güncelleme: 08.05.2014 - 15:13

Seksilik söz konusu olduğunda ilk akla gelen kırmızı ruj olduğu tartışılmaz. Ancak, ten renginde rujla da oldukça çekici ve güzel görünebilirsiniz.

Kendinize uyacak en doğru tonu bulun.

Ten rengi ruj kullanırken dikkat edeceğiniz ilk nokta, seçeceğiniz rujun kendi dudak renginize en yakın tonda olmasıdır. Eğer, kendi dudak renginizden daha açık bir ton seçerseniz, hem çok solgun görünür hem de donuk bir ifade elde etmiş olursunuz. Bu nedenden deneyerek, dudak renginize en yakın tonu bulun.

Dumanlı göz makyajıyla tamamlayın.

Dumanlı göz makyajıyla tamamlanmış ten rengi rujunuzun etkisi tarif edilemez. Takma kirpikler, Eyeliner, koyu renk göz farı ile tamamlanmış dramatik bir göz makyajını ön plana çıkarmak ve gözlerinize odaklanılmasını sağlamak için Nude rengi rujlardan yararlanabilirsiniz.

Parlatıcı kullanın.

Ten rengi dudaklarınızı mat görüntüden kurtarmak ve ön plana çıkartmak için, ten rengi rujunuzu sürdükten sonra üzerine parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Dudaklarınızı dolgunlaştırın.

Ten rengi rujlar ince dudakları daha kalın gösteren ruj tonlarındandır. Ama siz daha çekici bir görünüm elde etme istiyorsanız, ten rengi rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızı geçici yöntemlerle dolgunlaştırmaya çalışabilirsiniz. Dudaklarınızın daha dolgun görünmesi için kozmetik ürülerinden yararlanabilir ya da dudaklara tarçın yağı veya Vicks sürmek gibi metodlar uygulayabilirsiniz. Bu uygulamalarla dudaklarınız hacim kazandıktan sonra, ten rengi rujunuzu dudağınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

haber kaynağı:trendnotlari.com/güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın