Görüş Bildir
Haberler
Drawattention ile Dizüstü Bilgisayarınızı Yazı Tahtasına Dönüştürün

Drawattention ile Dizüstü Bilgisayarınızı Yazı Tahtasına Dönüştürün

Batuhan
12.02.2015 - 17:06

Dizüstü bilgisayarınızı kişiselleştirmek istiyor, ama nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, bu çıkartmalar hayatınızda “beyaz” bir sayfa açmanıza olanak sağlayabilir. Bilgisayarı yazı tahtasına çeviren bu çıkartma sayesinde dizüstü bilgisayarın kapağına istenen çizimleri yapmak ve yazı yazmak mümkün oluyor.

Farklı boyutlarda satılan DrawAttention adlı çıkartmalar bilgisayara kolayca yapıştırılıyor. Daha sonrasında ise beyaz tahtalarda kullanılan kalemlerle çizim yapılabilen çıkartmalardaki çizimler yine aynı beyaz tahtalarda olduğu gibi kolaylıkla siliniyor. Bu beyaz tahtada yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı. İsterseniz rahatsız edilmek istemediğinizi yazın, isterseniz eğlenceli çizimler yapın ve hatta sosyal medya hesaplarınızı paylaşın.

Şimdilik 13 inç ve 15 inç ekrana sahip dizüstü bilgisayarlara uyumlu olan DrawAttention ‘ın ileride tabletlere uyan boyutlarda piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Tabii bunu beklemek istemiyorsanız yapışkanı keserek tabletinize uygun hale de getirebilirsiniz. 13 inç boyutundaki çıkartmanın 12 dolar ve 15 inç boyutlarındaki çıkartmanın ise 16 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/drawattention-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0