Görüş Bildir
Haberler
Dr. Ekrem Karakaya'nın Hastanesinde 6 Gün Sonra Şüpheli Polis Ölümü!

Dr. Ekrem Karakaya'nın Hastanesinde 6 Gün Sonra Şüpheli Polis Ölümü!

Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü Konya Şehir Hastanesi'nde cinayetten sadece 6 gün sonra bir polis memuru şüpheli şekilde ölü bulundu. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu bilinmezken başhekimlik tarafından hastane çalışanlarına basına demeç verilmemesi konusunda sıkı talimat verildiği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli kardiyoloji uzmanı Ekrem Karakaya, 5 Temmuz'da Hacı Mehmet Akçay adlı saldırgan tarafından vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra intihar eden Akçay, Ekrem Karakaya'yı kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybeden annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu iddia edilmişti.

Dr. Karakaya’nın ölümü tüm Türkiye’de özellikle sağlık camiasında tepkiye yol açmıştı.

Konya Şehir Hastanesi'nde bir ölüm daha

Konya Şehir Hastanesi'nde bir ölüm daha

Cumhuriyet'ten Rabia Azra Sözcü'nün aktardığına göre Karakaya’nın hayatını kaybettiği günden yalnızca 6 gün sonra, 11 Temmuz 2022 tarihinde, Nevşehir Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A. S. adlı polis memuru, tedavi olmak için Konya Şehir Hastanesi'ne gitti. 

Multiple Skleroz (MS) hastası olan 40 yaşındaki polis memuru A.S.'nin, nöroloji servisinde tedavisine başlandı. 

Saat 15.00 sıralarında sigara içeceğini söyleyerek odasından ayrılan A.S.'nin yokluğu 18.00 sıralarında hemşireler tarafından fark edildi.

A. S.'yi odasında bulamayan hemşireler, ilk önce kaçtığından şüphelenerek güvenliğe haber verdi. Güvenlik görevlileri, kamera görüntülerini inceledi. A. S.'nin en son hastane otoparkına indiği ve kameralara tekrar yansımadığı tespit edildi. 

Bunun üzerine otoparka inen güvenlik görevlileri, polis memurunun araba içerisinde hareketsiz şekilde buldu. İlk müdahale için gelen sağlık görevlileri, polis memurunun başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yönetimden 'konuşmayın' talimatı

Yönetimden 'konuşmayın' talimatı

A.S.'nin ölüm sebebinin cinayet mi yoksa intihar mı olduğu bilinmiyor. 

Olay üzerine yönetimin, hastane çalışanlarına basına bir demeç verilmemesi konusunda sıkı talimatlar verdiği iddia edildi. 

Hayatını kaybeden polis memuru A. S., 13 Temmuz 2022 tarihinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bağlı İlbistan köyündeki Çamlık mezarlığında toprağa verildi. 

Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi ve polis memurunun aynı hastanenin otoparkında ölü bulunması akıllarda Konya Şehir Hastanesi'nde güvenlik zafiyeti ve ihmal bulunup bulunmadığıyla ilgili soru işareti yarattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
23
17
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Belli oldu sanırım döner sermayede kalemlerde büyük oynamalar var sonuçta burası konya paranın ırmak gibi aktıgı şehir. Bir kaç insanın bile ölümüne sebep... Devamını Gör

roxanne

Twilight Zone....

Berzan Araz

Antidepresan etkisiyle yapmış olabilir.Antidepresanlar intihar ettirir, saldırganlık yapar.