Görüş Bildir
Haberler
Doktora Diplomasını Yırttıran Saldırganlara Tahliye

etiket Doktora Diplomasını Yırttıran Saldırganlara Tahliye

Emre Ordu
18.08.2022 - 19:14 Son Güncelleme: 18.08.2022 - 20:38

Şanlıurfa’da hasta yakınlarının saldırısına uğrayan doktor Şeyhmus Baraş, diplomasını yırtıp mesleği bırakmıştı. Baraş’ı darp eden üç saldırgan davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde özel bir tıp merkezinde görevli doktor Şeyhmus Baraş, 27 Haziran'da 3 hasta yakınının saldırısına uğramıştı. Doktor Baraş, kendisine saldıran 3 kişinin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasının üzerine adliyenin önünde diplomasını yırtıp mesleği bıraktığını açıklamıştı.

Tahliye edildiler

Tahliye edildiler

Davanın ikinci duruşması Viranşehir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Doktor Şeyhmus Baraş, olay günü yaşananları anlattı. Sanıkların, kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, bunun üzerine tartışma çıkınca da saldırdıklarını söyledi.

Daha sonra üç tutuklu sanık ifade verdi. Mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
88
57
11
10
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma Akyüz

Tahliye eden hakim, hadtalandığında üfürükçüye gitsin artık

Pasif Kullanıcı

Hani giderlerse gitsinler dedi ya doktorlara,yeni mezunlarla yola devam edermiş.Yks yerleştirmelerde 700 e yakın tıp kontenjanı boş kaldı.Siz bu kafayla gidi... Devamını Gör

hallosweatty

Hakim de dahil saldırganlar, doktora muhtaç kalıp da gidemesinler İnşallah. Böylelerine tedavi ve yardım da bulunmak için dirsek çürütmüş doktorların bir an... Devamını Gör