Görüş Bildir
Haberler
Doğru İnsan Sanıp Aşık Olduğumuz Kişinin 17 Aşamada Yanlış İnsana Dönüşmesi

etiket Doğru İnsan Sanıp Aşık Olduğumuz Kişinin 17 Aşamada Yanlış İnsana Dönüşmesi

Öykü Parlak
02.03.2017 - 17:09

Önce şu şarkıyı açalım. Sonra tüm doğru sandıklarımıza bir selam yollayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onu ilk gördüğünde, filmlerdeki gibi şimşekler çakar, karnında kelebekler uçuşur.

2. Ateş bacayı sarmıştır bir kere. Sizi güzel bir aşkın beklediğini anlarsın ve çok geçmeden kendini bu hislerin etkisine bırakıverirsin.

3. İşte bu dersin. Hayatımı geçirebileceğim, onunlayken hiç sıkılmayacağım, her derdi birlikte atlatabileceğim doğru insan bu.

4. Kimsenin böyle güzel bir aşk yaşayabileceğine ihtimal vermezsin, herkesin aşkı kendine büyüktür derler ya, öyledir sizinki de.

5. Nefes alışını, uykusunda yaptığı minik burun hareketlerini, yemek yiyişini, her şeyini büyük bir dikkatle ve hayranlıkla izlersin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tam aradığın insanı nasıl bulduğuna, nasıl onunla aylardır birlikte olduğuna inanamazsın. Dünyada o kadar insan, o kadar mekan varken, nasıl bulabildik birbirimizi, mucize gibi!

7. Bu duygularını insanlarla paylaştığın zaman, bunların cicim ayları olduğunu, zamanla birbirinizden sıkılacağınızı söylerler ama sen gülüp geçersin.

8. Kendileri mutsuz oldu diye, herkesin mutsuz olacağını sanan bir avuç çok bilmiş insan işte diye düşünürsün.

9. Tüm hayalleriniz, tüm istekleriniz ortaktır. Onsuz bir gelecek düşünemezsin. Nihayet, gerçek aşkı bulduğunuz ve mutlu bir hayat süreceğiniz için sevinirsiniz.

10. Zaman zaman anlam veremediğiniz ufak gerginlikler, uzaklaşmalar yaşamaya başlarsınız. Her ilişkide böyle şeyler olur, bunlar ilişkinin tuzu biberi der geçersin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fakat sonra bu uzaklaşmalar ciddi bir seviyeye ilerler. Telefonda on saniye bile konuşamaz olursunuz. Eskiden, birlikteyken hiçbir şey yapmasanız bile çok eğlenirken, şimdi en sevdiğiniz aktivite bile keyif vermez size.

12. Zaman ilerledikçe, hayattan beklentilerin, hayallerin değişmiştir. Onun da değişmiştir tabi. Artık çoğu konuda, ortak paydada buluşamadığınızı fark edersiniz ikiniz de.

13. Eskiden bayıldığın pek çok özelliği, artık seni rahatsız etmeye başlar. Bir zamanlar uykusunu izlediğin insanın, artık uyurken çıkardığı seslerden rahatsız olursun.

14. Ne kadar iştahla ve sevimli bir şekilde yemek yiyor diye düşündüğün insana, "lütfen şu yemeğini sessizce yer misin!" diye patlayabilirsin.

15. Artık birlikte başladığınız ve birlikte ilerleyeceğinizi düşündüğünüz bu yolun sonu gelmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi, ne kadar çok yıprattığınızı, ne kadar çok iyi ki ve keşke biriktirdiğinizi fark eder ve üzülürsünüz.

17. Buruk bir veda olur sizinki. Büyük hayallerle yapılan bir icadın, tanıtım gününde çalışmaması gibi. Bir olduramayış hikayesidir bu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
360
145
78
26
15
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?