Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Mehdi Ölmek İstiyor! İşte Yeni Fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Mehdi Ölmek İstiyor! İşte Yeni Fragman...

Sunay Korkmaz
06.12.2020 - 12:06

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde; Mehdi, gazetede kadın cinayeti haberi okurken Zeynep evden ayrılıyor. Mehdi artık yaşamak için bir sebebi olmadığını söylüyor. Zeynep onu bir kez daha teselli ediyor. Peki yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm Fragmanı

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

Zeynep’in eski acıları Mehdi’nin kapısına getirdiği Bayram ile tekrar su yüzüne çıkar. Ancak Zeynep artık eski Zeynep değildir ve kendi elleriyle kurduğu hayatına sahip çıkmak için zor bir seçim yapması gerekir.

Mehdi’nin Barış paranoyası arttıkça Zeynep’in hayatına müdahil olabilmek için yeni yollar bulmaya çalışır. Bu konudaki en büyük destekçisi yine Sakine olacaktır. Barış ve Nermin’in ise Mehdi konusundaki endişeleri büyür.

Mehdi’nin alacağı sürpriz karar tüm ev halkını etkileyecektir. Cemile ve Nuh yeni hayatlarına başlamaya çalışırken Müjgan da bir süre Erzurum’a gitmeyi düşünür. Bu sırada Mehdi’nin Bayram’ı kendi evine getirişi ile gerilim artar. Zeynep işi için canla başla çalışırken Bulgaristan’da görülecek davanın tarihi de gelip çatmıştır. Ancak bu durum Mehdi’nin büyüyen kıskançlığıyla baş etmesini zorlaştırır. Tüm bunlar olurken Burhan’ın atacağı adımla hiç kimsenin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın