Görüş Bildir
Haberler
Doğan Şentürk Kimdir, Nereli? Doğan Şentürk Hakkında Merak Edilenler

Doğan Şentürk Kimdir, Nereli? Doğan Şentürk Hakkında Merak Edilenler

Bahadır
06.03.2023 - 20:24

Doğan Şentürk son zamanlarda merak edilen isimler arasında yer alıyor. Doğan Şentürk'ün kariyeri vatandaşların merak konusu oldu. Doğan Şentürk'ün hayatını merak edenler, arama motorlarında araştırmalarına başladı. 'Doğan Şentürk kimdir, kaç yaşında, nereli?' gibi sorular, internette yanıt arıyor. İşte Doğan Şentürk'ün biyografisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Şentürk kimdir?

Doğan Şentürk kimdir?

Doğan Şentürk, 23 Nisan 1968 tarihinde Ardahan'da doğmuştur. İlkokul eğitimini Ardahan'da lise ve üniversite eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. İstanbul Atatürk Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 1987 yılında Sabah gazetesinde gazetecilik hayatına başlamıştır. Birçok kanalda muhabir olarak görev yapmıştır. 2003 yılında ilk kitabı Saddam'ın Baas'ı: Ortadoğu'nun Arap Birliği adlı kitabını çıkarmış, 2006 yılında FOX Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve başlamıştır. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Basın Konseyi Yüksek Kurulu, TSYD üyesi olan Doğan Şentürk, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre delgesi ve 1907 Derneği üyesidir.

Doğan Şentürk'ün aldığı ödüller

Doğan Şentürk'ün aldığı ödüller
  • 1993 - Yunan televizyonu Alpha - Onur Ödülü

  • 1996 - Türk Gazeteciler Derneği - En İyi Haber Programı Ödülüa

Doğan Şentürk kitapları

Doğan Şentürk kitapları
  • 2003 - Saddam'ın Baas'ı: Ortadoğu'nun Arap Birliği Rüyası

Doğan Şentürk'ün mesleği

Doğan Şentürk'ün mesleği

1987 yılında Sabah'ta gazeteciliğe başlayan Şentürk, ilk özel televizyon Star'da muhabir olarak çalışırken aynı zamanda Kanal D ve Kanal 6'da da muhabirliğini sürdürdü. CTV'de İstanbul temsilcisi, BRT, TGRT ve TGRT Haber'de haber editörü olarak görev aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın