Görüş Bildir
Haberler
Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem: Taksitle Ödeme Yapılabilecek

Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem: Taksitle Ödeme Yapılabilecek

Eray İspir
01.11.2022 - 21:26 Son Güncelleme: 01.11.2022 - 21:32

Artan doğal gaz fiyatları vatandaşların fatura ödemesini zorlaştırırken, İGDAŞ 15 bankayla anlaşma yaparak faturaların vade farksız şekilde taksitlendirilebileceğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 banka ile anlaşmaya varıldı.

15 banka ile anlaşmaya varıldı.

Havaların soğuması ile birlikte zamlı doğal gaz fiyatları faturalara yansımaya devam ediyor. İGDAŞ, faturaların kredi kartıyla vade farksız şekilde ödenebilmesi için 15 banka ile anlaşmaya varıldı.

Kredi kartına taksit 2 ila 5 arasında değişecek

Kredi kartına taksit 2 ila 5 arasında değişecek

1 Ekim 2022 - 31 Mayıs 2023 dönemini kapsayan kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre 2 ila 5 arasında değişecek. 

Halk Bankası, faturalar için 5 taksit fırsatı sunarken, Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4;  Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3; Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2 taksit olanağı sunacak.

Finansman desteği ile faturalar 12 taksite kadar bölünebilecek.

Finansman desteği ile faturalar 12 taksite kadar bölünebilecek.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kampanyanın ayrıntılarını açıklayan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen şöyle konuştu: 

İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu artırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi abonelerimiz için faturalarını ödeme kolaylığı konusunda birçok çalışma yürüttük. Bunlardan bir yenisini 1 Kasım itibarıyla hayata geçiriyoruz. Vakıf Katılım ile yaptığımız anlaşma kapsamında bankada İGDAŞ aboneleri için bir limit tahsis edildi. İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler. Abonelerimiz banka tarafından tahsis edilecek limitleri kapsamında, kampanya dönemindeki faturaları için bu fırsattan faydalanabilecekler. Limitleri kapsamında ödenen faturalarını, masrafsız ve vade farksız olarak 12 aya kadar istedikleri taksit sayısına bölüp taksit tarihlerinde geri ödeyebilecekler.”

1 Kasım itibari ile başlayan tüketici finansman desteği kampanyası 31 Mart 2023'e kadar devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
26
19
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semih Kurnaz

İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu artırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi abonelerimiz için faturalarını ödeme kolayl... Devamını Gör

Resho

TOGG'la hepimiz altımıza araba çektikten sonra hayatın gerçeklerine dönebiliriz. Şu habere bakınca gerçekten winter is coming

tugrul eyuboglu

hazir olun saglam girecek demektir