Görüş Bildir
Haberler
Doğada Kaybolması Uzun Yıllar Süren Eski Sevgililerin 17 Özelliği

Doğada Kaybolması Uzun Yıllar Süren Eski Sevgililerin 17 Özelliği

Persephone
01.07.2015 - 16:51 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 18:34

Çok da gerekli bir insan olsaydı eski olmazdı diyerek içeriğimize başlıyoruz. Bunlar doğada kaybolmuyor arkadaşlar. O yüzden çevreyi kirletmemek adına sağda, solda terk etmiyoruz öncelikle. Geri dönüşümleri de yok bunların. Doğaya oldukça zararlılar. Direk imha etmek gerekli. Yoksa aşağıdaki sonuçları doğurabiliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ortalama ömürleri 70-80 yıl arasında değişir. Bulundukları ortama çabuk adapte olmaları en temel özelliklerindendir.

2. Arkadaş canlısı görünürler. Ama elinizi verirseniz kolunuzu kaptırmanız pek zaman almayacaktır. Tebessümlerini maske olarak kullanırlar.

3. Pençeleri ve çeneleri oldukça kuvvetlidir. Sizi yalnız yakaladığında pençelerini vücudunuza, çenesini de suratınıza geçirmesi an meselesidir.

4. Sosyal medyada sürekli fotoğraflarınızı ve iletilerinizi beğenerek varlıklarını kanıtlama çabasındadırlar.

5. Kıskandırmaya çalışmak en etkili silahlarındandır. Sizden ayrıldıktan sonraki bütün hayatını sizi kıskandırmaya çalışmakla geçirebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partilemekte üstlerine yoktur. Sürekli etrafına "Bak sensiz nasıl da eğleniyorum" mesajını vermek için can atarlar.

7. Hatta bazen çok abartırlar. İçkiyi fazla kaçırırlar. Telefonla sizi arar, hıçkırıklar içinde özür dileyebilir, ya da gidip onu oradan kurtarmanızı isteyebilirler.

8. Sizin bulunduğunuz ortama sırf siz oradasınız diye gelip sonra sizi görünce şaşırmış taklidi yapabilirler.

9. Sonra da yanınıza oturup, eski günlerden bahsedip sizi tuzağına düşürmeye çalışabilirler.

10. Ayrıldıktan sonra kendisini spora veren cinsleri oldukça tehlikelidir. Üçgen vücuduyla size "Dön de kaybettiğin eski sevgiliye bir bak istedim" mesajı verebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Vücudunu geliştirenler olduğu gibi kendisini kültürel olarak geliştirenler de olacaktır. Bunlar sözcüklerle sizi etkileyip bilinçaltınıza sızmaya çalışabilirler.

12. Geceleri arayıp telefonda gözyaşı döken türlerinden kesinlikle uzak durulmalıdır. Gerekirse telefon numaranızı değiştirmeyi çözüm olarak kullanabilirsiniz.

13. Ortak arkadaşlarınızı araya sokup, tekrar barışmanız için ısrar etmelerini sağlayacak olanları vardır.

14. Sırf sizi tekrar elde edebilmek için paranın önemli bir faktör olduğunu düşünüp, zengin olanları vardır. Sağlam duruşunuzdan ödün vermeyin.

15. Genellikle kendi türleri arasında, sizin ne kadar çekilmez biri olduğunuz hakkında dedikodular yapıp insanları size karşı cephe almaya zorlayacak olabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sizden ayrıldıktan hemen sonra evlenip, düğün davetiyesini size gönderenler ya da elden teslim eden türleri vardır. "Bak ben hayatımı düzene koydum, sen hala mal mal bak" mesajı vermek isteyebilirler.

17. Genellikle sizin mutsuzluklarınızla beslenirler. Dertlerinizi anlatmanız için cana yakın davranıp sonra da arkanızdan pis pis sırıtabilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
4
2
1
0
0