Görüş Bildir
Haberler
Diyeti Bozmamanın 5 Yolu

Diyeti Bozmamanın 5 Yolu

Pilates Zamanı
11.07.2014 - 12:57 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 13:08

Diyeti Bozmamanın 5 Yolu

Diyet, istikrar ve kararlılık ister. Herhangi bir tatlı, canınızın çekmesiyle birlikte sizi diyet yapmaktan alıkoyabilir. Veya çok acıkabilirsiniz. Diğer zamanlarda olduğundan daha fazla… Aslında tüm bunların sebebi psikolojiktir. Kendinizi psikolojik olarak bir baskı altında hissetmeniz sebebiyle diyetler bozulur. Bunun farkında olmayabilirsiniz. Ne de olsa diyete tam anlamıyla özgür irademizle ve kendi isteğimizle başlıyoruz öyle değil mi?

1. Öncelikle farkında olmamamız gereken ilk şey, bunu kendimizin istediğinin bilincinde olmak. Böylelikle, Böylelikle bir çikolata diyetinizin düşmanı olmaktan çıkar. Önce bedeninizin sağlığını düşünür hale gelirsiniz.

2. Sağlığınız için önemli besinlerin ne olduğunu keşfetmeye başlamak ise diyeti bozmamayı sağlayacak önemli etkenlerden ikincisi… Sağlıklı besinleri araştırmak ve öğünlerinizde bilinçli bir tüketim sağlamak sizi sadece bedensel olarak değil zihinsel olarak da rahatlığa kavuşturacaktır.

3. Öğün atlamamak ve aç kalmamak diyet esnasında uyulması gereken kurallardan bir tanesi… Bedeninizi ne kadar aç bırakmaz ve doğru besinler tüketmeye özen gösterirseniz vücudunuzun da bir tepki gösterip yağ depolama ihtiyacı azalacak ve kiloları da kontrollü bir şekilde vereceksiniz hem de diyeti bozmaya hiç gerek kalmadan.

Kaynak: http://www.pilateszamani.com/diyeti-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın