Görüş Bildir
Haberler
Diyanet'in Zekat Müdürü Kızılay'a 'Direktör' Yapıldı

Diyanet'in Zekat Müdürü Kızılay'a 'Direktör' Yapıldı

Emre Ordu
23.03.2023 - 08:53 Son Güncelleme: 23.03.2023 - 09:06

Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Müdürü Yavuz Kocamış, Kızılay Şube Hizmetleri Direktörü olarak atandı. İlahiyat mezunu Kocamış, 10 yıl 8 ay Diyanet Vakfı'nda görev yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş merkezli depremlerde çadır sattığı için gündeme gelen ve tepkilerin odağında olan Kızılay’a tartışmalı yeni bir atama yapıldı.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Müdürü Yavuz Kocamış, Kızılay Şube Hizmetleri Direktörü olarak atandı.

Yıllarca Diyanet Vakfı'nda çalıştı

Yıllarca Diyanet Vakfı'nda çalıştı

6 Şubat depremlerinin hemen ardından Kızılay Şube Hizmetleri Direktörü olarak atanan Kocamış, Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunu. Kocamış, 10 yıl 8 ay Diyanet Vakfı'nda görev yaptı. 

Kızılay'ın Elazığ'daki Güneydoğu Anadolu Bölge Afet Yönetim Merkezi'nin başına ilahiyatçı Çetin Aktaş'ın getirildiği açığa çıkmıştı. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün kayınpederi, Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
34
8
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

her kurum ve kuruluşta "dini" adamlar olması şartı mı geçerli? o işten anlayan biri olursa ve İmam Hatip mezunu veya ilahiyat mezunu değilse geçersiz mi kabu... Devamını Gör

.....

Diyanetin içi şişti personel olarak, yeni gelenlere ve gelecek olanlara yer açmak için sağ sola dağıtmaya başladılar, göze çarpmasın diye, İlçe eğitim müdürü... Devamını Gör

ittihatci

bunlar türkiye cumhuriyetine karşı savaş açtılar

Mete Tunga

Maaşı ne kadar? Altına verdikleri araba ne, açıklanmalı. Kızılay bu dincilerin arpalığı olmaktan çıkarılmalı.