Görüş Bildir
Haberler
Disney 'Winnie the Pooh' Filmi Hazırlığında

Disney 'Winnie the Pooh' Filmi Hazırlığında

Ulaş
04.04.2015 - 12:34
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm çizgi film ve animasyonlarını birer birer sinema filmine uyarlamakta kararlı gözüken Disney, geçtiğimiz günlerde Mulan ‘ın uyarlaması ile gündemimize gelmişti. Disney’den gelen son haberler Listen Up Phillip filmiyle tanınan Alex Ross Perry yazacağı bir Winnie The Pooh filminin çekileceği yönünde.

Filmin konusu sıradan film uyarlamalarından biraz farklı. Winnie The Pooh’ un çocuk ana karakteri Christopher Robin, filmde bir yetişkin olarak karşımıza çıkacak. Winnie The Pooh kitaplarının yazarı A.A. Milne’in aynı isimli oğlundan ilham alınarak yaratılan karakter, filmde kim tarafından canlandırılacak henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Alice In Wonderland, Maleficent, Cinderella gibi filmlerle kendi kataloğundaki animasyonları filmleştiren Disney, bu akımı uzun süre devam ettirecek gibi gözüküyor. Zira yakın gelecekte izleyeceğimiz Disney filmleri arasında The Beauty And The Beast, Dumbo, Mulan, The Jungle Book gibi filmler öne çıkıyor. Winnie The Pooh filminin bu yoğun takvimde ne zaman karşımıza çıkacağı da henüz açıklanmış değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0