Dışişleri Bakanlığından 'Yemen' Uyarısı: 'Zorunlu Olmadığı Takdirde Seyahat Etmekten Kaçının'
Dışişleri Bakanlığından 'Yemen' Uyarısı: 'Zorunlu Olmadığı Takdirde Seyahat Etmekten Kaçının'
Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşlarına zorunlu olmadığı takdirde Yemen'e seyahat etmekten kaçınmaları tavsiyesinde bulundu.
İçeriğin Devamı Aşağıda
![chevron-right-grey](/svg/chevron-right-grey.svg)
Reklam
![](https://img-s1.onedio.com/id-620a81224058699e3f1d43ed/rev-0/w-600/h-337/f-jpg/s-f90c4cc2b257a2a624557069d53533d8fa228d66.jpg)
Dışişleri Bakanlığı, Yemen'e yönelik seyahat uyarısı yaptı.
'Yemen'de halihazırda olumsuz seyreden güvenlik koşulları muvacehesinde, vatandaşlarımızın zorunlu haller dışında bu ülkeye seyahat etmekten kaçınmaları tavsiye olunmaktadır.' ifadesi kullanılan uyarıda ayrıca Türk vatandaşlarına, Dışişleri Bakanlığı ve Türkiye'nin Sana Büyükelçiliğince yapılabilecek ek uyarı ve duyuruları takip etmeyi sürdürmeleri, her halükarda kişisel güvenlikleri konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısı yapıldı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
![chevron-right-grey](/svg/chevron-right-grey.svg)
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
![chevron-right-grey](/svg/chevron-right-grey.svg)
Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2015 yılında başladığım Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde gazetecilik ve medya faaliyetlerine ilişkin teorik dersler aldım. Eğitimim sürecim boyunca, üniversitenin basın-yayın biriminde yazı işleri faaliyetleri yürüttükten sonra lisans eğitimimi tamamladım. 2020 yılında yerel bir gazetede yazı işleri ve gazete tasarımı yaparak basın sektöründeki ilk iş tecrübemi edindim. 2022 yılında Onedio platformunda ‘Gündem editörü’ olarak işe başladıktan sonra mesleğim olan gazeteciliği ulusal çapta icra etmeyi ve farklı kaynaklardan olayları teyitlemeyi öğrendim. 2023’ten bu yana ise yine Onedio çatısı altında ‘Video editörü’ olarak medya faaliyetlerime devam etmekteyim.
Tüm içerikleri
Yorum Yazın
Yemene niye gidelim amk. Kendi ülkemiz daha berbat durumda burda daha fazla arap var yemene göre
Sadece evden basit işler yaparak herr hafta 2500 € ile 3500 € arasında kolayca kazanıyorum. Bu iş çevrim içidir ve yarı zamanlı veya Tam zzamanlı olarak yapı... Devamını Gör