Görüş Bildir
Haberler
Disiplin Kuruluna Sevk Edilen Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi CHP'den İstifa Etti

Disiplin Kuruluna Sevk Edilen Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi CHP'den İstifa Etti

FETÖ'ye karşı Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüş ve başlattığı ölüm orucuyla gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, CHP'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Kılıçdaroğlu bu kararın ardından yazılı açıklamada istifa ettiğini bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yaptığı açıklamada, Celal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu yürüyüşünün sürekli olarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ilişkilendirildiğini ve bunun rahatsızlık yarattığını söyledi.

Herkesin kendisinden sorumlu olduğunu belirten Bingöl, şöyle konuştu:

"Aile bireyinin yaptığı olumsuzluklar üzerinden bir siyasetçinin yargılanması son derece çirkin"

"Aile bireyinin yaptığı olumsuzluklar üzerinden bir siyasetçinin yargılanması son derece çirkin"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl

'Genel Başkanımız 7 kardeşler. Kardeşlerden bir tanesinin farklı bir tutumu var. Bu, Genel Başkanı çok bağlamaz. Başka siyasetçinin kardeşinin ya da bir aile bireyinin yaptığı olumsuzluklar üzerinden bir siyasetçinin yargılanması veya onun üzerinden bir bakış açışı ile yaklaşmak son derece çirkin ama bunu maalesef işte yapıyorlar.'

Bingöl, Celal Kılıçdaroğlu'nun CHP üyesi olduğunu hatırlatarak 'Genel Başkanımızın talimatıyla Celal Kılıçdaroğlu, kesin ihraç istemiyle disipline verildi.' dedi.

İstifa etti

İstifa etti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl tarafından ihraç talebiyle disipline sevk edilmesine tepki gösterip CHP’den istifa ettiğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
23
19
15
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

Eline Recep T. Erdoğan'ın resmini alıp, "Abi mi de Fetö kandırdı" diyerek protesto etmen çok ironik değil mi ?

Bicerdover

CHdp farklı görüşlere saygınız yok mu hani düşünce özgürlüğü bide diktatör kelimesini ağzından düşürmeyen adamlara bakın

Pasif Kullanıcı

Demokrasi bu iste bravo bravoooo