Görüş Bildir
Haberler
Dinozorlar Durdurulamıyor! Jurassic World'den Son Fragman

Dinozorlar Durdurulamıyor! Jurassic World'den Son Fragman

Tolga Gürsoy
08.06.2015 - 17:23 Son Güncelleme: 09.06.2015 - 00:59

1993 yılında fosilleşen sivrisinekten çıkarılan bir dinozor kanıyla start alan Jurassic Park serisi, Jurassic World filmiyle yeni yüzüne kavuşacak. Bu haftasonu sinema izleyicisiyle buluşacak olan filmin final fragmanı görücüye çıktı!

Heyecanlı bekleyiş nihayet sona ermek üzere! Efsane seri Jurassic Park'ın devamı niteliğindeki Jurassic WorldSafety Not Guaranteed (Zaman Yolcuları) filmine imza atan Colin Trevorrow'un yönetmenliğinde vizyona girecek. Hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiren filmin başrolünü Guardians of The Galaxy'nin Peter Quill'i Chris Prattüstleniyor.

Filmde bir Velociraptor uzmanı olan Owen (Chris Pratt) yaratıkları incelemek için dinozorların gösterildiği adaya gelir ve çalışmalara başlar, her şey yolunda iken genetiği değiştirilmiş bir dinozorun koruma alanından kaçıp, parktaki kişiler ve kendi hayatı için mücadesini anlatıyor.

3D, 2D ve IMAX seçenekleriyle vizyona girecek olan filmde ayrıca Bryce Dallas HowardTy SimpkinsJake JohnsonNick RobinsonIrrfan KhanVincent D’OnofrioBD Wong,Omar SyJudy GreerKatie McGrathLauren Lapkus ve Andy Buckley gibi isimler de yer alıyor. Jurassic World 12 Haziran'da vizyonda!

Kaynak: http://www.sinemajor.com/haber/5776/d...
İçeriğin Devamı Aşağıda

JURASSIC WORLD - Official Final Trailer (2015) Chris Pratt Dinosaur Movie [720p]

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın