Görüş Bildir
Haberler
Dilara Kurşun Eski Sevgilisi ile Mahkemelik Oldu: Duruşmada Her Şey Ortaya Çıktı!

Dilara Kurşun Eski Sevgilisi ile Mahkemelik Oldu: Duruşmada Her Şey Ortaya Çıktı!

2016 Miss Turkey Güzellik Yarışmasıyla adını duyuran Dilara Kurşun, magazin gündemine bomba gibi düştü. Model Dilara Kurşun, ayrıldığı sevgilisi Tufan Kılıç’ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve darp ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuştu. Dilara Kurşun ve şikayetçi olduğu eski sevgilisi Tufan Kılıç  bugün Ağır Ceza mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Kılıç’ın yargılandığı davada ilk kez ifade veren Kurşun, ''Beş saat şiddet gördüm. Tehdit mesajları da vardır. Şikayetçiyim'' ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Model Dilara Kurşun, darp edildiği ve tacize uğradığı yönündeki iddiaları nedeniyle eski sevgilisi Tufan Kılıç'tan şikayetçi oldu. Geçtiğimiz sene de ikili Ertan-Sena Uyanık çiftiyle trafikte kavga etmeleri üzerine magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Dilara Kurşun ve Tufan Kılıç İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada karşı karşıya geldiler. Ünlü model mahkemede olayı anlattı. İlk kez hakim karşısında ifade veren Dilara Kurşun, eski sevgilisinin öfke kontrolü sorunu olduğunu iddia etti.

''Ağır İlaçlar ve Ağır Alkol Kullanıyordu.''

''Ağır İlaçlar ve Ağır Alkol Kullanıyordu.''

Duruşmada şikayetçi konumunda olan Dilara Kurşun, 'Sanık Tufan'ın bu süre zarfında öfke kontrol problemi olduğunu görmüştüm. Ağır ilaçlar ve ağır alkol kullanıyordu. İlk başlarda bunu net olarak görmemiştim ancak ilerleyen zamanlarda fark ettim. 4 Haziran 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı.'' dedi.

''5 Saat Kadar Bana Saldırdı''

''5 Saat Kadar Bana Saldırdı''

Damla Kuruşun ifadesine ''5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi. Sonra zaten kendisini affetmemi istedi, pişmanlığını hissettirdi. 15 Haziran günü ise sanıkla tanışma yıldönümümüzdü. O gün annemdeydim ve sanık beni arabasıyla evden aldı. Beni Kumköy'de ıssız bir plaja götürdü. Orada masa kurmuştu' sözlerini ekledi.

''Sen Benimsin!..''

''Sen Benimsin!..''

Eski sevgilisiyle davalık olan Kurşun, 'Tufan orada alkol almaya başladı. Havanın soğuk olması ve karanlık olması nedeniyle oradan ayrılmak istediğimi söyledim. Bana bağırarak 'Sana yaranılmıyor, sen benimsin' gibi sözler söyleyerek bağırmaya başladı. Saçlarımdan ve boynumdan tutup öpmeye çalıştı. Bir yandan üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıyordu. Benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini düşündüm. O anda kaçmaya çalıştım. Yaptığı hareketler cinsel isteğe yönelik hareketlerdi. O anda onunla mücadele verdim ve bağırmaya başladım.'' ifadelerini verdi.

''Tehdit Mesajları Vardır. Sanıktan Şikayetçiyim"

''Tehdit Mesajları Vardır. Sanıktan Şikayetçiyim"

Model Dilara Kurşun ifadelerinin devamında ''Sonra korktu ve durdu. 'Gitmek mi istiyorsun?' dedi ve arabasının anahtarını verdi. Arabasına bindim ve oradan uzaklaşarak annemlerin evine geldim. Sonrasında Tufan'ı almak için tekrar geldim, arabasıyla alıp onun evine geçtik. Ben eve girmedim. Evin önünde tartışmamız oldu. Taksi durağının olduğu yerde tartıştık. Sonrasında polisler geldi ve Tufan benden telefonunu çaldığım gerekçesiyle şikayetçi olduğunu söyledi polise. Bende orada ona serzenişte bulundum ve onu bir daha görmedim. Olaylardan sonra banka hesabıma 1 kuruş, 1 kuruş paralar atarak mesajlar yazıyordu. Ayrıca tehdit mesajları vardır. Sanıktan şikayetçiyim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tehdit ve Hakaret İçerikli Mesajlar Var!

Tehdit ve Hakaret İçerikli Mesajlar Var!

Dilara Kurşun'un avukatı tarafların arasında geçen mesajların incelenmesi sonucu sanığın tehdit ve hakaret içerikli yazılar yazdığını dile getirerek, 'Cinsel saldırı suçu yönünden olayda sanığın darp esnasından sonra elini müvekkilimin vücudunun ön bölgesine koyduğu sabittir. Müvekkilimin olay anında yaralanmasına ilişkin fotoğraflar kendi kendini yaralamasının mümkün olmayacağını göstermektedir' ifadelerini kullandı.

"Dilara'yı Darp Ettiğim ve Dokunduğum Şeklindeki İddiaları Asılsızdır.''

"Dilara'yı Darp Ettiğim ve Dokunduğum Şeklindeki İddiaları Asılsızdır.''

Hakkında şikayetçi olunan Tufan Kılıç, eski sevgilisi Dilara Kurşun'un ifadelerini reddetti. Kılıç, 'Dilara'yı Kumköy'deyken darp ettiğim ve dokunduğum şeklindeki iddiaları asılsızdır. Kendisine hiçbir şekilde elimi sürmedim, dokunmadım. Daha önce trafikte bir çift ile tartışmıştık, Dilara'nın yaralanmaları bu olayla alakalı olabilir. Şikayetçi ile ilişkilerimiz arasında sıkıntılar olsa da sonrasında barışıp ilişkimize devam ettik' dedi.

''Müvekkilim Suçsuzdur"

''Müvekkilim Suçsuzdur"

Tufan Kılıç'ın avukatı ise, 'Sanık ve şikayetçi trafikte başka bir çiftle kavga etmiş ve saldırıya uğraşmıştır. 3 Haziran 2021 tarihinde yaşanan bu olay ulusal basına da yansımıştır. Buna ilişkin şikayetçinin olay gününde karakolda ifade vermiştir. İfadesinde de kavga sırasında vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandığına dair raporda vardır. Müvekkilim suçsuzdur' diyerek tüm iddiaların asılsız olduğunu savundu.

Duruşma Ertelendi!

Duruşma Ertelendi!

Mahkeme heyeti tüm iddiaları dinledikten sonra, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteleme kararı aldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın