Görüş Bildir
Haberler
Dilan Çiçek Deniz Sarı Saçlarına Veda Etti: "Yeni Karakter Yükleniyor..."

Dilan Çiçek Deniz Sarı Saçlarına Veda Etti: "Yeni Karakter Yükleniyor..."

CansinA
27.03.2022 - 14:17

Çukur ve Alev Alev isimli dizilerde rol alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda herkesi şaşırtarak sarışın olmaya karar vermişti. Kimileri tarafından yeni tarzı beğenilse de çoğunluk tarafından sarışın olmak kendisine yakıştırılmamış hatta çokça eleştiri almıştı. Bunların ardından sarı saçlarıyla bir süre daha devam etse de en sonunda yeniden kumrallığa döndü. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden yeni imajını takipçileriyle paylaşan Dilan Çiçek Deniz'in kumral haline övgüler ve beğeniler yağdı. İşte Dilan Çiçek Deniz'in yeni tarzı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilan Çiçek Deniz, Çukur ve Alev Alev dizilerinde aldığı rolle tüm Türkiye'ye kendisini sevdirmiş başarılı ve güzel bir oyuncu. Geçtiğimiz aylarda radikal bir karar alarak kumrallığı bırakıp sarışınlığa dönen güzel oyuncunun yeni tarzı sevenlerini pek mutlu etmemiş hatta bolca eleştiri almıştı. Sarışınlıkta uzun süre kalmayan Deniz, yeniden kumral oldu. Yeni saçlarını da sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Yeniden Kumral Oldu!

Yeniden Kumral Oldu!

Saçlarını sarıya boyatmasıyla gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in yeni tarzı sevenleri tarafından hiç beğenilmemişti. Bir süre saçları sarı kalsa da Deniz, yeniden saçlarını koyu renge boyattı. O anları da aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından 'Yeni karakter yükleniyor😁' notuyla paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın