Görüş Bildir
Haberler
TV
Digimon Geri Dönüyor

Digimon Geri Dönüyor

Digidestined
01.08.2015 - 19:49 Son Güncelleme: 02.08.2015 - 19:11

Çocukluğumuzun gözde animelerinden Digimon’ın yeni jenerasyonundan bir fragman daha yayınlandı.

İlk olarak 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve 4 sezon boyunca gösterildiği her ülkede çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Digimon’ın geri döneceği haberi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Projenin duyurulmasının ardından bekleyişe geçen Digimon hayranları ilk olarak yeni çizimlerle selamlanmıştı ve ardından gelen fragman ise heyecan dozajını artırmıştı. Şimdi sırada 2. fragman var ve artık Digimon çok daha yakınımızda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pokemon ile birlikte vazgeçilmez 'çizgi film'lerimizden olan Digimon’ın dönüşü elbette ki harika bir olay. Fakat bu proje bizleri sevindirdiği kadar endişelendiriyor da: Ya o eski dizi ve filmlerindeki Digimon atmosferini bulamazsak?

Neyse. Bizler şimdi 'Digimon Adventure Tri'e ait yeni fragmanı izleyerek ilk bölümün yayımlanacağı ’a dek mutluluğumuzu koruyalım. İlk fragman için buraya alalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
menemen

çiizmler fena değil gibi

Mert Çağlayan

şimdi ne den animeye çizgi film dedin diye dünya savaşı çıkaracak herifler gelir

Ahmetcan Oral

Yeni jenerasyon değil bu. İlk jenerasyonun remake'i. Ama karakterleri liseli yaptılar. Ve seri şeklinde değil film şeklinde geliyor. Ama fazla umutlanmam ben... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

one pieceyide toei yapıyo 705 demi ne one piece çok tuttu