Görüş Bildir
Haberler
Derin Kuyu (Deep Well) Film Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Derin Kuyu (Deep Well) Film Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Derin Kuyu (Deep Well) 22 Kasım Salı günü saat 21.30'da TRT 2 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda Zhanabek Shetiuov bulunuyor. Derin Kuyu 2018 yapımı bir dram filmi. Peki bu filmin konusu ne? Gelin birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dramatik Bir 'İnsanoğlu' Filmi

Dramatik Bir 'İnsanoğlu' Filmi

Abiş Kekilbayev'in aynı adlı kitabından uyarlanan bu filmde bir kuyu kazıcısı olan Ensep'in hikayesi anlatılır. Ensep kuyu kazma işinden zengin olmaya kararlıdır. Fakat bölgeye yeni taşınan kuyu kazıcısı Karakalpak, Ensep'in planlarını alt üst eder. Bozkırdaki en büyük kuyuyu oldukça düşük bir ücret karşılığında kazar. 

Bütün müşterilerini tek tek kaybeden Ensep'in gözünü zamanla hırs ve kibir boyar. Öyle ki gün geçtikçe ailesini, biricik oğlunu görmezden gelmeye başlar. Sadece zengin müşterilerine odaklanmıştır.

Peki Ya Doğa?

Peki Ya Doğa?

Ensep kuyu kazma sırasında en önemli etmeni, doğayı unutmuştur. Onun durdurulamayan hırsını dizginleyebilecek tek bir şey varsa o da doğadır. Ensep'in yaşadıkları sınırını bilmeyen biz insanlar için doğadan bir cevap niteliğindedir aslında. Her yıl yaşanılan sel vb. doğal afetler doğanın biz insanlara 'haddinizi bilin' deme şekli olabilir mi?

Derin Kuyu filmi hem aile ilişkilerine hem de insan ve doğa ilişkisine odaklanan dramatik bir filmdir. İzleyicilerine doğayla iç içe olmayı, ona uyum sağlamayı öğretir. Doğada aşırılıklara yer yoktur. İnsanoğlunun kibri dünya karşısında önemsizdir.

Filmin Oyuncuları

Filmin Oyuncuları

Bir Kazak filmi olan Derin Kuyu'nun oyuncuları ise şu şekilde:

  • Aldash Shalbayev

  • Asylkhan Tolepov

  • Maksat Sabitov

  • Aizhan Zhetiru

Fragmanı İzlemeyi Unutmayın!

Fragmanı İzlemeyi Unutmayın!

Filmin fragmanını aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=qsqvnURU0g4

Bu filmi daha önce izlediniz mi? İzlenecekler listenize eklediniz mi? Yorumlarda buluşalım!

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz. 👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın