Görüş Bildir
Haberler
Derbi Kararını Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlemişler

Derbi Kararını Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlemişler

Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre derbinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk karar Fenerbahçeli futbolculardan gizlendi. Panik yaşanmasın ve psikolojileri bozulmasın diye derbinin ertelendiği haberi gelinceye kadar bu haber futbolculardan uzak tutuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacağını öğrenen Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, olağanüstü bir hız ile stratejiler geliştirerek futbolcuları stresten uzak tuttular.

Hızla Samandıra'ya giden Başkan Yıldırım ve yöneticiler, derbinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk kararın Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmesini istediler. Tüm Samandıra personeli ve idareciler büyük bir titizlikle bunu başardı.

Panik yaşanmasını istemeyen sarı-lacivertli yönetim, 17.30'da seyircisiz oynanacağı açıklanan derbi için önce takımın tesislerden çıkışını (17.45 olarak planlanıyordu) erteledi. Emniyet ve valilikten haber beklendi. Derbinin ertelendiği haberi gelince futbolculara duyuruldu.

Panik yaşanmasın ve psikolojileri bozulmasından diye derbinin ertelendiği haberi gelinceye kadar bu haber futbolculardan uzak tutuldu. Ertelenme kararı ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım tüm futbolcular ve teknik heyete seslenerek, 'Evinize gidebilirsiniz' dedi.

Futbolcular özel araçlarıyla bir süre sonra tesislerden çıkmaya başlarken, son olarak Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Pereira ayrıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
12
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Seni Seviyorum Fenerbahçe'm :)