DEM Parti Milletvekili Paylaştı: Köye Girişler X-Ray Cihazıyla Yapılıyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, sosyal medyadan paylaştığı video ile Hakkari’de bir köye girişlerin X-ray cihazı ile yapıldığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Yaklaşık 20 hanenin olduğu köye girişler, askerler tarafından kontrol edilen X-ray cihazıyla sağlanıyormuş.

Milletvekili Öznur Bartın, “Yok, bu kadarı da olmaz demeyin. Söz konusu Kürtler olunca oluyor! Derecik Düve köyünün halkı evine gitmek için köyün girişindeki askeri noktada X-ray cihazından geçiriliyor, çıplak aramaya maruz kalıyor, kimliklerine el konuluyor. Zulmünüz batsın. Nedir bu halkın sizden çektiği” ifadelerini kullandı.

👇

Bartın ayrıca, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın cevaplaması istemiyle bir soru önergesi vererek konuyu Meclis gündemine de taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
DEM Parti Milletvekilinin paylaştığı görüntüler 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın