Görüş Bildir
Haberler
Delhi'de Hamile Bir Kadın Uber Arabasında Doğum Yaptı

Delhi'de Hamile Bir Kadın Uber Arabasında Doğum Yaptı

İçeriğin Devamı Aşağıda

9 Aralık gecesi müşterisini almaya giden Uber taksi sürücüsü Shahnawaz Khan, Babli adındaki müşterisinin doğurmak üzere olduğunu gördü. Babli bebeğinin bir an önce hastaneye yetiştirilmesini istiyordu.

Khan öncelikle kadının yol üzerinde de doğum yapabileceğini, bir ambulans çağırmanın daha uygun olacağını söyledi. Ancak bu öneriye karşı çıkan kadın, Khan’ın hali hazırda yakında olduğunu ve ambulansın gelmesinin uzun süreceğini söylerek arabaya atladı. Eşi işçi olarak çalışan ve bir kazada yarandığı için eşinin kendisini hastaneye götüremediği kadın, çağrılan normal taksi gelmeyince Uber’e sığınmıştı.

Yolda trafiğe takılan Babli, komşusu ve kardeşinin de yardımıyla bebeğini akşam saat 8.45'te taksinin arka koltuğunda dünyaya getirdi. Khan şaşkın bir şekilde etrafına bakarken arabadaki örtüleri ve havluları uzattı. Hastaneye vardıkları zaman ise bebek çoktan doğmuştu.

Hastaneye vardıkları zaman Khan da yardm etti ve bebeği hastaneye yatırdılar. 2 gün sonra bebek ve anne sağlıklı olarak evlerine döndüler. 

24 yaşındaki Khan için bu farklı bir deneyimdi. Her şey yolunda gittiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Khan en sonunda Babli'nin ellerini tutup hayatını kurtardığı için teşekkür ettiğini söyledi. Uber’in konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı henüz belli değil.

Kaynak: http://mashable.com/2015/12/11/delhi-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın