Görüş Bildir
Haberler
Eşine 'Dekolte Giyme' Diyen Komşunun 2 Oğlunu Öldürdü

Eşine 'Dekolte Giyme' Diyen Komşunun 2 Oğlunu Öldürdü

Fatih UZUN
19.08.2014 - 17:22

Eşine 'dekolte giyme' diyen komşunun 2 oğlunu öldürdü

ADANA'da tekstilci Tugay Çelik, bir ay önce evlendiği eşi Hatice Çelik'i 'Açık saçık giyinme benim genç çocuklarım var onların adı çıkacak' diye uyaran komşusu 65 yaşındaki Zahide Türkmen'in oğulları 26 yaşındaki Efraim Türkmen ile kardeşi 19 yaşındaki Muhittin Türkmen'i tabancayla öldürdü.

Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Şambayat Mahallesi'nde meydana geldi. Tugay Çelik bir ay önce Hatice Çelik ile evlenip daha önce köy olan Şambayat Mahallesi'ne yerleşti. Babasının petrol istasyonu olan ve kendisi de tekstil işi yapan Tugay Çelik'in eşi Hatice Çelik'in dekolte giyindiği iddiasıyla, hakkında dedikodular yapılmaya başlandı. Dedikoduların artması üzerine ailenin komşusu Zahide Türkmen Hatice Çelik'i, 'Kızım açık saçık giyinip köyde dolaşma. Hakkında dedikodu oluyor, benim genç çocuklarım var, onların adı çıkacak' diyerek uyardı. Genç gelin de bu durumu eşi Tugay ile kayınpederi Şahin Çelik'e anlattı.

TARLA YOLUNDA PUSU KURDULAR

Uyarıyı gururuna yetiremeyen Tugay Çelik, iddiaya göre kardeşi Gürbüz Çelik ile birlikte tarlaya giden Zahide Türkmen'in oğulları Efraim ile Muhittin Türkmen'e yolda pusu kurdu. Çelik kardeşler, tarladan 01 CFM 26 plakalı motosikletle dönen Türkmen kardeşleri tabancayla çapraz ateşe tuttu. Ağır yaralanan Türkmen kardeşler silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar tarafından Özel Medline Hastanesi'ne götürüldü. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Efraim ile 4 kurşun isabet eden Muhittin Türkmen yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

OTOMOBİLİ TERK EDİP KAÇTILAR

Ölüm haberi üzerine gençlerin yakınları yasa boğulurken bazıları da intikam alacaklarını söyledi. Bunun üzerine polis, ailelerin oturduğu mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Şüpheli kardeşlerin kaçtığı 01 CJH 66 plakalı otomobil ise Öğretmenler Bulvarı üzerinde bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş olarak bulundu. Kaçan kardeşler aranıyor.

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/esine-dekolte-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0