Görüş Bildir
Haberler
Dehşet Anlarını Anlattı: ‘Onu Öldürdüm, Şimdi Sıra Sende’

Dehşet Anlarını Anlattı: ‘Onu Öldürdüm, Şimdi Sıra Sende’

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde komşuları Mert Serkan Lülleci'nin (24) bıçaklı saldırısında eşi Hacer Alkan'ı (55) kaybeden, kendisi de yaralanan Aydın Alkan, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bıçakla katliam yaptı

Bıçakla katliam yaptı

Hacer Alkan, evinin önünde gördüğü komşusu ile sohbet ederken, eşi ise 4'üncü kattaki evlerine çıktı. Bu sırada giriş katta oturan Mert Serkan Lülleci dışarı çıkıp Hacer Alkan'a saldırarak bıçakla boğazını kesti. Çığlık seslerini duyan Aydın Alkan aşağı indi.

Merdivenin altından çıkan Lülleci, bu kez Aydın Alkan'a bıçakla saldırdı. Aydın Alkan dışarı çıkıp bağırarak yardım istedi, Lülleci ise kaçtı.

Babasına ait evde yakalanan, polislere balta ile direnince biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilip gözaltına alınan Mert Serkan Lülleci tutuklandı.

‘Eşimi öyle görünce feleğim şaştı’

‘Eşimi öyle görünce feleğim şaştı’

Olay akşamı eve dönerken eşinin apartmanda bir komşusuyla konuşmak için dışarıda kaldığını söyleyen Aydın Alkan, çığlık sesini duyunca aşağıya koştuğunu ifade etti.

Alkan, 'Merdivenden aşağıya gittim. İsmail Lüleci'nin kapısı kapandı. Ben de eşimi yerde kanlar içinde görünce feleğimi şaşırdım. Merdivenin altında pusu kurmuş, ondan sonra bana saldırmaya başladı. Kara saplı bir bıçakla bana saldırdı. Bıçağı bana vurdu, bunu ittim. Bu kaydı, bıçağa ayağımla bastım, o beni tekrar itti. Bıçağı alıp ikinci sefer vurdu. Boynuma, enseme geldi. Enseme vuruşuyla birlikte ben bunu yine ittim, dışarı kaçtım. Bağırdım dışarıda, 'Cankurtaran yok mu? Eşim gitti, eşim öldü. İsmail'in oğlu öldürdü. Kendisi içeride' dedim. Hemen ambulans geldi. Bizi hastaneye kaldırdılar, çünkü olay yerinde eşim hayatını kaybetmişti' dedi.

Daha önce şikayetler işe yaramamış

Daha önce şikayetler işe yaramamış

Apartmanın ortak kullanım alanları, aidatlar konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle sorun yaşadıklarını bu nedenle Lülleci ailesinden şikayetçi olduklarını belirten Alkan, 'Daha önce savcılıkta dosyalarımız, karakolda ifadelerimiz vardı. Savcılıkta 3-4 tane bunlarla ilgili dilekçemiz var. Bize küfrettiğine dair, bizi taciz ettiğine dair, bize ‘Sizi öldüreceğim, keseceğim' diye videolar var. Bu görüntüler olduğu halde savcılık bu konuda işlem yapmadı, üzerine gitmedi. Bunlarla ilgili hiçbir ceza verilmedi' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

ulan ne kadar kolay adam öldürmek ya. Bu kadar mı gözünüz döndü anlamıyorum ki. Hepinizin mi psikolojisi bozuk. Başkasının hayatını umursamıyorsunuz anladık... Devamını Gör

Şirin Şirine

yine bir şikayetlere rağmen üstüne düşülmemiş ve sonunda yine canlar yanmış bir olay! bu adalet sistemi ne zaman tecelli edecek!!!!!

moonlight

komşuluk zor zanaat ... bende de var bir psikopat ... tatile gitti de rahatım biraz :)))) çaçaroz kavga ediyor kadın her gördüğüyle ... blok yönetimi etap y... Devamını Gör

Bryan Sammer

Evin mülk olmasının çok önem mi yok, Kat Mülkiyeti kanununu inceleyebilirsiniz orada ne yapılacağına dair düzenlemeler var ancak dava yoluyla ileri sürülmesi... Devamını Gör