Görüş Bildir
Haberler
Death Note Uyarlamasından Haber Var: Film Yetişkinlere Yönelik Olacak

etiket Death Note Uyarlamasından Haber Var: Film Yetişkinlere Yönelik Olacak

Ulaş
19.09.2016 - 19:27

Anime izleyicilerinin pek çoğunu animeye başlatan seri olan Death Note çok yakında bir batı adaptasyonuna kavuşacak. Geçtiğimiz aylarda, anime karakterlerinden ölüm meleği Ryuk'un ünlü aktör Willem Dafoe'nın sesiyle hayat bulanacağını duyurmuştuk. Ancak Japon yapımı film de dahil olmak üzere, Death Note’a ait anime ve manga tecrübelerinizi unutun. Çünkü bu film yetişkinlere yönelik olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz perdede yerini alan başarısı tartışmalı Japon adaptasyonundan sonra kendini batının kollarına bırakan Death Note’un Dragonball’un kaderini paylaşmamasını umarak gelişmeleri takip ederken yönetmen Adam Wingard oldukça iddialı bir açıklama yaptı.

LOG'dan Ninsu Kahraman'ın haberine göre; çevrim içi yayın platformu Netflix’in sunduğu özgürlüğü sonuna kadar kullanacağını söyleyen Wingard, Death Note’un kendisinin ilk anime adaptasyonu olduğunu belirterek filmde çıplaklık, küfür ve bol bol şiddetin yer alacağını açıladı.

Net bir tarih yok ama uyarlamanın 2017 yılında izleyicilerle buluşacağı açıklandı

Net bir tarih yok ama uyarlamanın 2017 yılında izleyicilerle buluşacağı açıklandı

Sadece Japonya’da değil globalde de anime ve mangasıyla büyük başarı yakalayan Death Note’un Wingard’ın ellerinde şekillenecek adaptasyonu için fazlasıyla heyecanlıyız. Filmin kesin bir çıkış tarihi olmamakla beraber 2017 yılında Netflix’te yayınlanacağı açıklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
189
75
39
20
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şahende Önder

Küfür? Cinsellik? Light'ın bunlarla alakası yok

Baturay Özkay

death note'yi harcayacaklar.

Ciri

Yalnız light ile misa yi cinsel icerik olarakta ohom. Light yapmaz oyle seyler taam mi? Ayrica kufur nasil olacak? L ve light birbirlerine ana avrat sovecek ... Devamını Gör

Şahende Önder

Aynen ya Light'ın böyle işlerle alakası yok ._. Nasıl olucak bilmem ama umarım iyi olur! İyi olmazsa üzülürüm çünkü favori animem :3