Görüş Bildir
Haberler
Dayakçı Sitede Bu Sefer Evrak İsteyen Kadına Küfür ve Tartaklama

Dayakçı Sitede Bu Sefer Evrak İsteyen Kadına Küfür ve Tartaklama

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Özyurtlar Ntowers sitesinde kurul kararını isteyen Türkçe öğretmenine önce küfür edildi sonra tartaklanarak yönetimden kovuldu. Aynı yönetim geçen haftalarda evi soyulan site sakininin güvenlik kamerası kaydını istemesine de dayakla karşılık vermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belediyeden alınması gereken tadilat ruhsatını sormak için gitti

Belediyeden alınması gereken tadilat ruhsatını sormak için gitti

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Özyurtlar Ntowers sitesinde dış cephelerin boyanmasına başlandı. Yapılan ek iş zaten yüksek gelen site aidat ve su paralarını daha da yukarı çekince, Türkçe öğretmeni H.T. Esenyurt Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Zafer Çoksüer'e yapılan işlemin tadilat ruhsatını sormak için gitti. Belediye tarafından denetlemenin yapılması gerekirken; Yapı Kontrol Müdürü Zafer Çoksüer, H.T.'nin şikayetini incelemeye almak için Özyurtlar Ntowers yönetim kurulu kararını getirmesini söyledi.

İşte o anlar: Genel kurul kararı yerine küfür ve tartaklama

Türkçe öğretmeni H.T. sitede oturan komşuları ile Özyurtlar Ntowers yönetimine gitti. H.T. site yönetiminden dış cephe boyaması için alınan genel kurul kararlarının örneklerini istedi. 

Site yönetimindekiler H.T. ve diğer site sakinlerinin talebine sert yanıt verdi. Beraberinde gittiği site sakinlerinin kayda aldığı videoda; yönetim ofisindekilerinin H.T.'ye 'p***vengi yok mu' diye hakaret ettiği görülüyor. Video kaydının dışında kalan konuşmalarda farklı sinkaflı küfürlere de maruz kalan H.T.'yi Ntowers yönetimindeki görevliler iterek dışarı çıkardı.

Şikayetçi oldu

Şikayetçi oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkçe öğretmeni H.T. yaşadıklarının ardından şikayetçi oldu. Aynı yönetim. geçen haftalarda da evi soyulan site sakinin güvenlik kamerası kaydı talebine dayakla karşılık vermişti.

Evi soyulan site sakini güvenlik kamerası kayıtlarını istediği için dayak yemişti...

Onedio'nun gündeme getirdiği dayağın görüntülerine Show TV ulaştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
14
4
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salih Habren

Pezevenk de orospu çocuğu da kendisi gavat piç.

engn

Eski başkan Necmi Kadıoğlunun hediyesi… kaçak üst katlar,dolgu zemine binalar, ruhsatsız oturumlar, fahiş fiyata yabancıya kira ve satışlar,uyuşturucu ve hay... Devamını Gör

Mavi Balik

Ne site yönetimi ya bunlar bildiğin mafya. O hırsızlık olayları ile de ilgileri olması muhtemel. Site sakinlerinin birleşip bunları temiz bir dayaktan geçiri... Devamını Gör