Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'nu Kızdırdılar: 'Benden Sonraki Başbakan Gibi Milyarlarıma Milyar Katmadım'

etiket Davutoğlu'nu Kızdırdılar: 'Benden Sonraki Başbakan Gibi Milyarlarıma Milyar Katmadım'

Kendisine yöneltilen eleştirilere sinirlenen Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım ve bakanların milyarlarına milyar kattıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, başbakanlığı döneminde şimdi itiraz ettiği konulara o zaman itiraz etmediği şeklindeki eleştirilere çok sert yanıt verdi.

O dönem yapılan uygulamalara itiraz ettiğini söyleyen Davutoğlu'İtiraz etmeseydim ne olurdu biliyor musun? İtiraz etmeseydim benim başbakanlığım gitmezdi. Milyarlarıma milyar katardım benden sonraki Başbakan gibi, milyarlarıma milyar katardım benden sonraki bakanlar gibi. Bir kuruş haram lokma yemedim. Onlara da haram lokma yemeyin dedim. Yediler. Çevrelerini zengin ettiler, damadını bakan yaptı, akrabalarını zengin etti, beş tane müteahhite Türkiye'yi peşkeş çekti' ifadelerini kullandı.

📹 Davutoğlu’nun hiddetli açıklamasının ardından çevredekilerden alkış topladı.

Binali Yıldırım, çocuklarına ait denizcilik şirketinin göz dolduran yükselişi nedeniyle sık sık bu tarz iddialara konu oluyordu.

Binali Yıldırım, çocuklarına ait denizcilik şirketinin göz dolduran yükselişi nedeniyle sık sık bu tarz iddialara konu oluyordu.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
77
28
24
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrspock

Suriye ve suriyeli sorununun bir numaralı sorumlusu sensin

Orhan Kolcu

Hepsi lekeli, hepsi hesap verecek. Bu en korkaktı, gemiyi ilk terketti. Babacan umduğu kariyere bu cahillerle varamayacağını anladı, Bağış gibi kitabına uydu... Devamını Gör

İlke Cengiz

Hangi mahkemeye suç duyurusunda bulunmuş?

mrspock

Bunlar Allahtan başka herşeyden korkuyor