Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu Dans Görüntülerini Paylaşınca İşten Mi Çıkarıldı? Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu Dans Görüntülerini Paylaşınca İşten Mi Çıkarıldı? Hande Sarıoğlu Kimdir?

Müge Kakşi
11.02.2021 - 20:21

Habertürk'ün spor spikeri Hande Sarıoğlu sosyal medya hesabından mezdeke yaptığı görüntüleri paylaşınca gündeme oturmuştu. Gelen son haberlere göre dans görüntüleriyle çok konuşulan spor spikeri Hande Sarıoğlu yaptığı paylaşımdan dolayı işten çıkarıldı. Peki Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu dans görüntüleri hakkında gelişen tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Sarıoğlu'ndan Dans Şovu Kanal Yönetimi Kızdırdı

Hande Sarıoğlu'ndan Dans Şovu Kanal Yönetimi Kızdırdı

Başarılı spiker ev halini ve gündelik yaşantısını paylaşarak beğeni topluyordu. Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu son olarak sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaşmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Hande Sarıoğlu'nun o paylaşımları Medyaradar'ın iddiasına göre kanal yönetiminde büyük rahatsızlığa neden oldu.

Evindeki doğal hallerini sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Sarıoğlu'nun, son olarak yüzünün yarısını peçe ile kapatarak dans ettiği bir videosunu takipçileriyle paylaşması yönetimi kızdırdı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu Kimdir?

Başarılı ekran yüzü Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim gördü. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu'nun oynadığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 

2011 yılında 'Pasaport' Adlı yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Ardından Fox TV'de 'Kaç Para Kaç' programını çekti. 2016 yılında da TV8'de başlayan, sunuculuğunu yaptığı 'Böyle Çok Daha Güzelsin' adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı. 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019'dan itibaren Habertürk ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkıyor. Galatasaraylı olan sunucu, başak burcu ve 1.72 boyundadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın