Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet İnsana Takılan Domuz Kalbini Kabul Etmedi: 'Tüyünü Dahi Kullanmak Caiz Değildir'

Cübbeli Ahmet İnsana Takılan Domuz Kalbini Kabul Etmedi: 'Tüyünü Dahi Kullanmak Caiz Değildir'

Amerika Birleşik Devletleri’nde ölümcül bir kalp rahatsızlığı olan kişiye domuz kalbi nakledildi. ‘Cübbeli Ahmet’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, dünyanın konuştuğu kalp naklini yorumladı ve caiz olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ABD’de meydana gelen domuz kalbi naklini yorumladı.

Odatv’ye konuşan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ “Domuz pisliğin ta kendisidir. Tüyünü dahi kullanmak Kuran’da caiz değildir.” dedi.

'Başka alternatif yoksa mecburi olarak kullanılabilir'

'Başka alternatif yoksa mecburi olarak kullanılabilir'

Cübbeli Ahmet Hoca’ “Eğer başka bir alternatif varsa ve kullanılmıyorsa caiz değildir. Başka alternatif yoksa mecburi olarak kullanılabilir.” diye konuştu.

Bu olayda adı geçen kişinin başka alternatifi olmadan organı kabul etmesi istisnadır diyen Ünlü, “Bu durum hayat memat meselesidir estetik kaygı olmadığı için kabul edilebilir” diye konuştu.

ABD’deki Maryland Üniversitesi Tıp Merkezi'nde görevli doktorlar, kalp rahatsızlığı olan kişiye domuz kalbi nakledildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
41
35
15
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ben de Şaşırdım

Olm, resim üstünde kocaman kabul etmedi yazıyor. Haberin içinde kabul edilebilir yazıyor. Asıl bu kabul edilemez. Click bait mi yapıyonuz afacanlar?

.....

Domuzun kalbi pis demek istemiş, bence maddi anlamda temizdir ancak manevi anlamda domuz günah işlediyse pislenmiştir …. (gırgır)

Bilirkişi Raporu

Okumadan yorum yapma ve hakaret etme kotasını doldurdu mu herkes? O zaman açıklıyorum, yukarıda okumadağınız satırlarda adam "mecburi durumlarda caizdir" diy... Devamını Gör

Charlie Brown

Ulan gerzek editör, Adam kesinlikle yasak dememiş Mecburi durumlarda kullanılabilir demiş niye burada milletin inançları üzerinden prim kasmaya çalışıyorsun...