Görüş Bildir
Haberler
Cristiano Ronaldo Hangi Dine İnanıyor? Müslüman mı Oldu? Son Maçta Secdeye Gitmişti

Cristiano Ronaldo Hangi Dine İnanıyor? Müslüman mı Oldu? Son Maçta Secdeye Gitmişti

Bahadır
24.05.2023 - 16:37

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Al Shabab ile oynadıkları maçta takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Portekizli futbolcu, attığı golün ardından secdeye gitti. Ronaldo'nun secdeye gitmesi sosyal medyada geniş yer bulurken yıldız futbolcunun hangi dine mensup olduğu, müslüman mı olduğu da futbolseverlerin merak ettiği konular arasındaki yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neler yaşandı?

Neler yaşandı?

Al Nassr, salı akşamı sahasında Al Shabab ile karşı karşıya geldi. Maçta 2-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, Ronaldo'nun 59. dakikada attığı golle 3-2 öne geçerek galibiyete uzandı. Portekizli, yıldız takımına galibiyeti getiren golü attıktan sonra secdeye gitti. Takım arkadaşları, Ronaldo'nun golü bu şekilde kutlamasını saygıya değer buldu ve hep birlikte yıldız ismi alkışladı. Yaşanılanlar sosyal medyada milyonlarca kez paylaşılırken 38 yaşındaki futbolcunun hangi dine inandığı, müslüman olup olmadığı gündemdeki yerini aldı.

Cristiano Ronaldo Müslüman mı?

Cristiano Ronaldo Müslüman mı?

Cristiano Ronaldo'nun attığı gol sonrası secdeye gitmesi, futbolseverlerin aklına 'Ronaldo Müslüman mı?' sorusunu getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımların yanı sıra zaman zaman Müslüman ülkelere de yardımlarda bulunan futbolcunun din değiştirdiğine dair bir ifadesi bulunmuyor.

Cristiano Ronaldo hangi dine inanıyor?

Cristiano Ronaldo hangi dine inanıyor?

Cristiano Ronaldo'nun inanadığı din hakkında da resmi bir açıklaması bulunmuyor fakat doğduğu ülke olan Portekiz'de yaygın olan din Hristiyanlıktır ve ağırlıklı olarak Katolikliktir. Buna göre de yıldız futbolcunun Hristiyanlık dininin Katolik mezhebine inandığı tahmin edilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
22
14
11
9
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın