Görüş Bildir
Haberler
Çok Mutluyum…….. | Hulki Eroğlu

Çok Mutluyum…….. | Hulki Eroğlu

Hulki Eroğlu
21.08.2014 - 18:27 Son Güncelleme: 21.08.2014 - 18:43

Çok Mutluyum…….. | Hulki Eroğlu

Başarı herkesin kulağına hoş geldiği gibi Hulki Eroğlu ‘nun da beğendiği bir sözdür. Herkesin hayalinde ve hedefinde başarı vardır. Her şeyde olduğu gibi Hulki Eroğlu ‘nun da başarı kriterleri vardır. Bu kriterleri;

“Başarmak, bir ayrıcalıktır,

Başarmak, detaylarda gizlidir,

Başarmak, yaptığı işi sevmektir,

Başarmak, görevin kutsallığıdır,

Başarmak ekip ve istişare emeğidir,

Başarmak, imkansızı tanımamak,onun da alışılabileceğini idrak etmektir.

Başarmak, doğru zamanda doğru yerde karar vermektir,

Başarmak, kendinden başka,başkalarının var olduğuna inanmaktır.

Başarmak, kendine güvendir ve başlamak başarmanın yarısıdır.” diye sıralayabiliriz.

Neden başarmanın kriterlerini sıraladım?

Çünkü bugünler şuan incelemekte olduğunuz hulkieroglu.com sitesi için çok önemli. Önemli çünkü, Yaklaşık bir yıl önce ocak ayının ortalarında yayın hayatına başlamaya karar verildi. hulkieroglu.com bir yılını doldurdu. Önceleri blog tabanında Aktüel olarak yayın hayatına başlayan Hulki Eroğlu bir süredir her hafta düzenli olarak okurlarıyla buluşuyor. Hatta bazen haftada iki kez blog çıktığı zamanda oldu.

Bu bizim için bir başarıdır. Çünkü, günümüzde bayramlık, seçimlik gibi bir çok web sitesi amaçları doğrultusunda açılıp kapatılırken, hulkieroglu.com ise, objektif bir yayıncılık ilkesiyle yayın hayatına başlamıştır.

Web sitemiz,sizin diyorum çünkü en az kurucusu Hulki Eroğlu kadar onu yaşatan sizlersiniz. Siz değerli okurlarımız ve destek amacıyla reklam veren sizler olamasaydınız hulkieroglu.com ‘un da yaşaması imkansızdı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada, objektif olarak, nice yıllar sizlerin desteği ile yaşamaya devam etmeyi hedeflediğimiz hulkieroglu.com sitesi Henüz bir yaşında olmasına rağmen,bu gün birçok blog içerisinde farklı bir çizgiye sahiptir

Bir yıl önce ocak ayının ortalarında konuşulmaya başlanan hulkieroglu.com sitesini yaşatıp bugünlere getiren bütün okurlarımıza ve reklamla destek veren iş adamlarımıza esnaflarımıza teşekkür ederiz.

Ve siz yaşatırsanız yaşamaya devam edeceğiz…

Kaynak: http://www.hulkieroglu.com/cok-mutluyum/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0