Görüş Bildir
Haberler
Çocuk ve Bebek Yatağı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Çocuk ve Bebek Yatağı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Doğru yatak seçimi, yaştan bağımsız olarak herkes için önem taşıyan bir konu. Bilindiği gibi, kaliteli uyku sağlıklı bir yaşamda önemli bir rol oynuyor. Kaliteli bir uykunun ön koşulu da tabii ki doğru yatağı tercih etmek. Söz konusu henüz gelişim çağında olan çocuk ve bebekler olduğunda da, konforlu ve sağlıklı bir uyku çok daha önemli hale geliyor. Eğer siz de çocuklar için yatak seçerken göz önünde bulundurmanız gereken noktaları merak ediyorsanız, bu yazıda sizlerle paylaşacağımız tavsiyeleri inceleyebilirsiniz.

İşte bebek – küçük çocuk yatağı seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatağın Sertlik Seviyesi

Yatağın Sertlik Seviyesi

Yatak sertliği konfora direkt olarak etki eden bir faktör. İdeal sertlik seviyesi kişiden kişiye değişebilirken, uzmanlar, çoğunlukla, gelişim çağındaki çocuklar için ne çok sert ne de çok yumuşak yatakları öneriyor.

Yatakta Kullanılan Yay Teknolojisi

Yatakta Kullanılan Yay Teknolojisi

Yay teknolojileri de, konforlu ve sağlıklı bir uyku için en az yatağın sertlik seviyesi kadar önem taşıyor. Çocuklar için, eski tip yay sistemlerine göre, daha çok ideal bir sertlik ve gerektiği şekilde bölgesel vücut desteği sunan paket yay sisteminin tercih edilmesi tavsiye ediliyor.

Yatakta Kullanılan Malzemeler

Yatakta Kullanılan Malzemeler

Yataklar, kirlenmeye ve bakteri oluşumuna müsait alanlar. Bu yüzden, yatağın üretiminde kullanılan kumaşlar, hassas ciltlere konforlu bir dokunuş sunmaları açısından olduğu kadar daha sağlıklı ve hijyenik bir deneyim açısından da önemli. Çocuk ve bebeklerin daha sağlıklı bir uyku deneyimi yaşayabilmesi için, çoğunlukla doğal malzemelerden üretilen, nem emici, bakteriyostatik kumaşlar tercih edilmesi öneriliyor.

İdeal Bebek Yatağını Hibboux’da Keşfedin!

İdeal Bebek Yatağını Hibboux’da Keşfedin!

Hibboux, sağlıklı uykunun sağlıklı yaşamın olmazsa olmaz bir parçası olduğunun bilincinde olan, farklı yaşlarda, farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılara ideal uyku çözümlere sunan bir “konsept uyku markası” olarak ön plana çıkıyor. Markanın bebek yataklarının yanı sıra diğer yatak modellerini ve ev tekstili ürünlerini keşfetmek için, aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın