Görüş Bildir
Haberler
Çocuk İstismarcısı Şeyh Eyüp Fatih Şağban: 'Peygamber Torunuyuz, Duygular Baskın Oluyor...'

etiket Çocuk İstismarcısı Şeyh Eyüp Fatih Şağban: 'Peygamber Torunuyuz, Duygular Baskın Oluyor...'

Ulaş
06.06.2021 - 17:56

Şeyh Şağban'ın istismar ettiği çocuğun halası ile yaptığı görüşmede ''İnsanın meylinde vardır. Yeter ki harekete geçirilmesin. Diyeceksin ki sana yakışıyor mu? Ehli Beytiz, peygamber torunuyuz. Duygular baskın oluyor soyumuzda'' diyerek kendisini savunduğu görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Kuzuluk beldesinde 11 yaşındaki çocuğu istismar eden Uşşaki Tekkesi'nin şeyhi Eyüp Fatih Şağban'ın, çocuğun babasıyla ve halasıyla yaptığı görüşmeler ortaya çıktı. Şeyh Şağban'ın Y. isimli çocuğun halası A.C. ile yaptığı görüşmede 'Artık Pandora'nın Kutusu açıldı. Bundan sonra insan içine çıkamam. Artık bizi paklayacak olan hapishane olacak' dediği görüldü.

Sözcü'den İsmail Saymaz bugünkü köşesinde Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden çocuk istismarından tutuklu sanık Eyüp Fatih Şağban ile Y.'nin halası A.C arasındaki iki telefon görüşmesini köşesine taşıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1039
336
166
43
21
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Emin Şahin

Hz. Peygamberin adını kirletme şerefsiz..!

King in the East

senin duygularını sikeyim ben sıfatını sikeyim tipinde meymenet yok ki şerefsiz kansız.. ulan sonra kalkıp ahlak bekçiligi yaparsınız millete.. lgbt'ye falan... Devamını Gör

Uygar Aytun

Atatürk bu tekke ve zaviyeleri boşuna kapatmadı.